Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DAVASCO-QG Cordovilense Fc
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Domingos geeft de bal voor. Boiadeiro kopt de bal weg. Klungelig pakt Ambrosio de bal. Pena is nu in balbezit. Pena geeft een hoge lob. Barcelos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DAVASCO-QG - Cordovilense Fc 1:0

18e minuut.
Pucci geeft een hoge lob. Lara kopt de bal weg. Klungelig pakt Boiadeiro de bal. Xavier rent richting de bal. Xavier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DAVASCO-QG - Cordovilense Fc 2:0

28e minuut.
Potiguara geeft een hoge lob. Catatau met een sublieme pass. Pucci rent richting de bal. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barcelos probeert naar een medespeler te passen. Madureira rent richting de bal. Madureira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniz verovert de bal door een tackle van achteren. Muniz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Madureira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madureira haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sorriso bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Righetto is nu in balbezit. Boiadeiro onderschept slim de pass. Boiadeiro met een sublieme pass. Xavier rent richting de bal. Xavier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DAVASCO-QG - Cordovilense Fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAVASCO-QG 51%, Cordovilense Fc 49%.
DAVASCO-QG - Cordovilense Fc 3:0

50e minuut.
Boiadeiro rent richting de bal. Muniz geeft de bal voor. Boiadeiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Patury neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Madureira probeert de bal met de borst te controleren. Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Madureira onderschept slim de pass. Madureira draait met de bal, schiet en ... Sorriso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DAVASCO-QG - Cordovilense Fc 3:1

51e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Pena probeert naar een medespeler te passen. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega draait met de bal, schiet en ... Xavier maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barcelos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Ambrosio passt de bal met de wreef. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini speelt de bal door. Madureira rent richting de bal. Madureira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Quebrado de bal. Quebrado probeert naar een medespeler te passen. Righetto rent richting de bal. Righetto geeft een hoge lob. Madureira is nu in balbezit. Paal!

70e minuut.
Lara geeft een lange en hoge pass. Xavier kopt de bal weg. Klungelig pakt Boiadeiro de bal. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Figo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patury met de inworp. Muniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DAVASCO-QG - Cordovilense Fc 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAVASCO-QG 53%, Cordovilense Fc 47%.
DAVASCO-QG - Cordovilense Fc 3:2