Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruzeiro E Champions F.C
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pernambuco probeert naar een medespeler te passen. Vidal rent richting de bal. Punga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Punga naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Valentin probeert naar een medespeler te passen. Gava probeert de bal met de borst te controleren. Valentin is nu in balbezit. Gava verovert de bal door een tackle van achteren. Gava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Valentin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pernambuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gava met een sublieme pass. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Mattos is nu in balbezit. Mattos draait met de bal, schiet en ... Mariola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vidal geeft een lange en hoge pass. Trajano bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajano schiet op doel. Accioly probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mariola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Mattos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro E - Champions F.C 0:1

23e minuut.
Pernambuco passt de bal met de wreef. Trajano is nu in balbezit. Trajano probeert naar een medespeler te passen. Mattos is nu in balbezit. Mattos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Trajano bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajano met een sublieme pass. Pessegueiro rent richting de bal. Gava rent richting de bal. Gava schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Camacho speelt de bal door. Vidal is nu in balbezit. Dracena is nu in balbezit. Dracena geeft de bal voor. Vidal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro E 53%, Champions F.C 47%.
Cruzeiro E - Champions F.C 0:1

63e minuut.
Pessegueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gava verovert de bal door een tackle van achteren. Gava met een sublieme pass. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro E - Champions F.C 0:2

80e minuut.
Vidal geeft een hoge lob. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gava de bal. Gava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro E - Champions F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro E 58%, Champions F.C 42%.
Cruzeiro E - Champions F.C 0:3