Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wobbuffet Corinthians
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Mesquita onderschept slim de pass. Mesquita passt de bal zonder na te denken. do Carmo met een sublieme pass. Veiga is nu in balbezit. Veiga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mesquita verovert de bal door een tackle van achteren. Mesquita geeft een hoge lob. Müller rent richting de bal. Barcelos onderschept slim de pass. Barcelos probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Doeltrap. Saraiva trapt de bal weg. Pará kopt de bal weg. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gadelha geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maguinho met een snelle inworp. Xavier rent richting de bal. Xavier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pascoalin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Papel speelt de bal door. Bussunda rent richting de bal. Bussunda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Salazar geeft een lange en hoge pass. do Carmo rent richting de bal. Atala begaat een overtreding. Atala krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Veiga probeert naar een medespeler te passen. Müller geeft de bal voor. Barcelos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. do Carmo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Carmo schiet op doel. Saraiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wobbuffet - Corinthians 0:1

44e minuut.
Klungelig pakt Atala de bal. Mesquita is nu in balbezit. Bussunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Papel rent richting de bal. Papel draait met de bal, schiet en ... Pascoalin bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wobbuffet - Corinthians 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wobbuffet 58%, Corinthians 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wobbuffet - Corinthians 1:1

69e minuut.
Pará verovert de bal door een tackle van achteren. do Carmo rent richting de bal. do Carmo probeert naar een medespeler te passen. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller geeft de bal voor. Salazar kopt de bal weg. do Carmo rent richting de bal. do Carmo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wobbuffet 43%, Corinthians 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wobbuffet - Corinthians 1:1