Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bahia.FC Angola
Nino Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
34 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 17.5
goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
goed Verdedigen slecht


6e minuut.
Daar is Dimák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitrescu is nu in balbezit. Dimák is nu in balbezit. Dimák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bahia.FC - Angola 1:0

7e minuut.
Kurtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtz probeert naar een medespeler te passen. Namazov probeert naar een medespeler te passen. Dimák is nu in balbezit. Dimák haalt uit met een fantastische trap. Pompeu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ratatá rent richting de bal. Ratatá haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bahia.FC - Angola 2:0

8e minuut.
Pereira rent richting de bal. Pereira passt de bal zonder na te denken. Dimák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatá bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bahia.FC - Angola 3:0

18e minuut.
Mansur geeft een lange en hoge pass. Dimák kopt de bal weg. Nogueira heeft problemen om de bal te vangen. Ratatá is nu in balbezit. Ratatá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bahia.FC - Angola 4:0

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korkea-aho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Namazov probeert naar een medespeler te passen. Ratatá rent richting de bal. Ratatá draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Daar is Namazov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Namazov probeert naar een medespeler te passen. Borges is nu in balbezit. Ratatá verovert de bal door een tackle van achteren. Ratatá schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pereira heeft problemen om de bal te vangen. Dumitrescu rent richting de bal. Dimák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimák draait met de bal, schiet en ... Pompeu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bahia.FC - Angola 5:0

28e minuut.
Dumitrescu rent richting de bal. Dumitrescu met een sublieme pass. Dimák speelt de bal door. Ratatá bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatá draait met de bal, schiet en ... Pompeu bokst de bal weg. Dimák rent richting de bal. Dimák draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bahia.FC - Angola 6:0

32e minuut.
Daar is Pereira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitrescu is nu in balbezit. Dumitrescu met een sublieme pass. Dimák rent richting de bal. Dimák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Magalhães bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkea-aho onderschept slim de pass. Korkea-aho speelt de bal door. Dimák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Asprilla geeft een lange en hoge pass. Stupf kopt de bal weg. Magalhães heeft problemen om de bal te vangen. Ratatá is nu in balbezit. Ratatá schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dimák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimák passt de bal zonder na te denken. Ratatá bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatá draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Borges de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bahia.FC 26%, Angola 74%.
Bahia.FC - Angola 6:0

46e minuut.
Cosyn komt het veld opgelopen. Lombrea komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Namazov geeft een hoge lob. Dimák kopt de bal weg. Klungelig pakt Nogueira de bal. Ratatá rent richting de bal. Ratatá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bahia.FC - Angola 7:0

59e minuut.
Magalhães probeert de bal met de borst te controleren. Korkea-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhães speelt de bal door. Namazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Namazov met een sublieme pass. Ratatá is nu in balbezit. Ratatá passt de bal in één keer door. Dimák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimák haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Korkea-aho probeert naar een medespeler te passen. Namazov rent richting de bal. Namazov passt de bal zonder na te denken. Ratatá is nu in balbezit. Ratatá draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bahia.FC - Angola 8:0

65e minuut.
Korkea-aho met een sublieme pass. Dimák is nu in balbezit. Dimák passt de bal met de wreef. Ratatá rent richting de bal. Ratatá schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Dumitrescu onderschept slim de pass. Dumitrescu geeft een lange en hoge pass. Borges probeert de bal met de borst te controleren. Ratatá bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatá schiet op doel. Pompeu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Magalhães bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkea-aho verovert de bal door een tackle van achteren. Korkea-aho passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ratatá de bal. Ratatá haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dimák raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Allejo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Asprilla kopt de bal weg. Korkea-aho is nu in balbezit. Korkea-aho geeft een hoge lob. Ratatá is nu in balbezit. Ratatá haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Allejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Allejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bahia.FC - Angola 9:0

83e minuut.
Ratatá haalt uit met een fantastische trap. Borges heeft problemen om de bal te vangen. Allejo is nu in balbezit. Allejo haalt uit met een fantastische trap. Pompeu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

90e minuut.
Dumitrescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Ratatá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratatá probeert naar een medespeler te passen. Allejo is nu in balbezit. Allejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bahia.FC - Angola 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bahia.FC 13%, Angola 87%.
Bahia.FC - Angola 10:0