Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corinthians Sumarense CR Flamengo duque de caxias RJ
Normal Tactiek 4-5-1 modificada
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 31.7
average Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Gadelha geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batty met een snelle inworp. Galego met een sublieme pass. Gerônimo is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pešterac bereikt de bal nog maar net als eerste. Leão is nu in balbezit. Drummond is nu in balbezit. Malakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Malakyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gadelha met een harde bal richting middenveld. Dzienis kopt de bal weg. Malakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malakyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pêra rent richting de bal. Galego rent richting de bal. Pêra is nu in balbezit. Galego rent richting de bal. Galego haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gerônimo is nu in balbezit. Patriak verovert de bal door een tackle van achteren. Patriak probeert naar een medespeler te passen. Malakyan rent richting de bal. Malakyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians Sumarense - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:1

17e minuut.
Drummond geeft een hoge lob. Leão bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond begaat een overtreding. Drummond krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Alemão geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzienis met de inworp. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak draait met de bal, schiet en ... Paal! Malakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malakyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians Sumarense - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:2

23e minuut.
Leão probeert naar een medespeler te passen. Pacheco is nu in balbezit. Dzienis verovert de bal door een tackle van achteren. Dzienis probeert naar een medespeler te passen. Malakyan is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Alemão geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzienis met de inworp. Klungelig pakt Patriak de bal. Patriak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Drummond speelt de bal door. Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimbó geeft een lange en hoge pass. Pêra rent richting de bal. Pêra draait met de bal, schiet en ... Condrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Arzani geeft een hoge lob. Dzienis rent richting de bal. Dzienis passt de bal in één keer door. Malakyan heeft problemen om de bal te vangen. Malakyan draait met de bal, schiet en ... Sabiá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians Sumarense 59%, CR Flamengo duque de caxias RJ 41%.
Corinthians Sumarense - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:2

47e minuut.
Arzani rent richting de bal. Arzani geeft de bal voor. Inworp. Pimbó met een snelle inworp. Galego geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Pêra schiet op doel. Condrea speelt de bal door. Leão kopt de bal weg. Malakyan rent richting de bal. Malakyan schiet op doel. Sabiá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Malakyan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešterac bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego onderschept slim de pass. Pêra rent richting de bal. Pêra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Malakyan de bal. Gerônimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Malakyan onderschept slim de pass. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Leão kopt de bal weg. Klungelig pakt Malakyan de bal. Malakyan met een sublieme pass. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak haalt uit met een fantastische trap. Sabiá verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Pešterac is nu in balbezit. Pešterac passt de bal zonder na te denken. Grigoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra verovert de bal door een tackle van achteren. Pêra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Grigoletti kopt de bal weg. Yasir rent richting de bal. Vital maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vital naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians Sumarense 54%, CR Flamengo duque de caxias RJ 46%.
Corinthians Sumarense - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:2