Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terrorista FC João Pessoa FC
532 2020 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 24.3
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Pistola kopt de bal weg. Daar is Bussunda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Grilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grilo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorista FC - João Pessoa FC 0:1

14e minuut.
Andrade geeft een hoge lob. Daar is Negrete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira schiet op doel. Na een snelle pass probeert Matogrosso de bal onder controle te krijgen. Butto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Roncolho bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncolho geeft een lange en hoge pass. Pistola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siqueira rent richting de bal. Siqueira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorista FC - João Pessoa FC 0:2

28e minuut.
Matogrosso is nu in balbezit. Roncolho bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncolho passt de bal met de wreef. Toró rent richting de bal. Toró haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Redondo kan de bal niet met de borst controleren. Grilo is nu in balbezit. Grilo passt de bal zonder na te denken. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira draait met de bal, schiet en ... Butto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrorista FC 67%, João Pessoa FC 33%.
Terrorista FC - João Pessoa FC 0:2

53e minuut.
Andrade rent richting de bal. Grilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete rent richting de bal. Grilo verovert de bal door een tackle van achteren. Grilo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Nonato met de inworp. Sampaio controleert de bal met de borst. Sampaio geeft een hoge lob. Siqueira is nu in balbezit. Siqueira schiet op doel. Butto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrorista FC 55%, João Pessoa FC 45%.
Terrorista FC - João Pessoa FC 0:2