Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.26
  • Stadion: Angola Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1477
Angola Corinthians Sumarense
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 25.6
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Costa passt de bal met de wreef. Furlan rent richting de bal. Furlan passt de bal zonder na te denken. Ganso rent richting de bal. Ganso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Doeltrap. Pompeu met een harde bal richting middenveld. Galego kopt de bal weg. Pêra heeft problemen om de bal te vangen. Pêra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Nogueira heeft problemen om de bal te vangen. Nogueira verovert de bal door een tackle van achteren. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Borges de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Angola - Corinthians Sumarense 0:1

19e minuut.
Pêra onderschept slim de pass. Pêra passt de bal zonder na te denken. Drummond speelt de bal door. Galego rent richting de bal. Galego haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Angola - Corinthians Sumarense 0:2

27e minuut.
Pará bereikt de bal nog maar net als eerste. Pará speelt de bal door. Alemão is nu in balbezit. Ganso onderschept slim de pass. Ganso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Vital speelt de bal door. Galego is nu in balbezit. Galego passt de bal met de wreef. Pêra is nu in balbezit. Pêra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angola 55%, Corinthians Sumarense 45%.
Angola - Corinthians Sumarense 0:2

47e minuut.
Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond probeert naar een medespeler te passen. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego rent richting de bal. Galego schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego passt de bal met de wreef. Pêra is nu in balbezit. Pêra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Angola - Corinthians Sumarense 0:3

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alemão trapt de bal weg. Galego probeert naar een medespeler te passen. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Nogueira rent richting de bal. Nogueira geeft een hoge lob. Alemão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ganso is nu in balbezit. Ganso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pêra rent richting de bal. Pêra geeft de bal voor. Galego controleert de bal met de borst. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pimbó is nu in balbezit. Daar is Galego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galego passt de bal met de wreef. Pêra is nu in balbezit. Pêra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Angola - Corinthians Sumarense 0:4

72e minuut.
Pacheco met een sublieme pass. Klungelig pakt Pereira de bal. Galego met een sublieme pass. Pêra rent richting de bal. Pêra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Angola - Corinthians Sumarense 0:5

77e minuut.
Costa passt de bal in één keer door. Daar is Lira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pacheco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angola 46%, Corinthians Sumarense 54%.
Angola - Corinthians Sumarense 0:5