Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.26
  • Stadion: GREMIO Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2305
GREMIO Terrorista FC
Normal Tactiek 532 2020
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Venâncio passt de bal in één keer door. Patropi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matogrosso. Matogrosso krijgt een gele kaart. Patropi raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dunga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lorenzi onderschept slim de pass. Lorenzi met een sublieme pass. Negrete rent richting de bal. Patropi verovert de bal door een tackle van achteren. Patropi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Venâncio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Patropi de bal. Venâncio is nu in balbezit. Patropi rent richting de bal. Patropi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREMIO 49%, Terrorista FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GREMIO - Terrorista FC 0:0

59e minuut.
Pistola geeft de bal voor. Viana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró onderschept slim de pass. Toró haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Viana speelt de bal door. Dunga probeert de bal aan de voet te houden. Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró schiet op doel. Viana probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Maciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistola is nu in balbezit. Noronha maakt een afschuwelijke overtreding. Noronha krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Matogrosso probeert de bal aan de voet te houden. Patropi is nu in balbezit. Negrete geeft een hoge lob. Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GREMIO - Terrorista FC 0:1

89e minuut.
Lorenzi passt de bal met de wreef. Inworp. Pistola met een snelle inworp. Matogrosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Matogrosso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREMIO 43%, Terrorista FC 57%.
GREMIO - Terrorista FC 0:1