Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.26
  • Stadion: GREMIO Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2819
GREMIO Bahia.FC
Normal Tactiek Nino
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 34.8
weak Schieten good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Namazov verovert de bal door een tackle van achteren. Namazov passt de bal zonder na te denken. Dimák is nu in balbezit. Ratatá is nu in balbezit. Ratatá haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gutemberg geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korkea-aho met een snelle inworp. Ratatá is nu in balbezit. Ratatá draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GREMIO - Bahia.FC 0:1

11e minuut.
Dumitrescu probeert naar een medespeler te passen. Ratatá bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkea-aho speelt de bal door. Dimák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimák haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GREMIO - Bahia.FC 0:2

18e minuut.
Namazov probeert naar een medespeler te passen. Korkea-aho rent richting de bal. Korkea-aho passt de bal met de wreef. Ratatá bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatá haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GREMIO - Bahia.FC 0:3

19e minuut.
Viana is nu in balbezit. Namazov onderschept slim de pass. Namazov passt de bal in één keer door. Daar is Ratatá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratatá haalt uit met een fantastische trap. Revolta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GREMIO - Bahia.FC 0:4

24e minuut.
Dumitrescu speelt de bal door. Korkea-aho rent richting de bal. Korkea-aho met een sublieme pass. Ratatá bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatá draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GREMIO - Bahia.FC 0:5

29e minuut.
Dumitrescu onderschept slim de pass. Dumitrescu geeft de bal voor. Dimák heeft problemen om de bal te vangen. Dimák schiet op doel. Revolta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gutemberg is nu in balbezit. Gutemberg geeft een lange en hoge pass. Dumitrescu kopt de bal weg. Dimák is nu in balbezit. Dimák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GREMIO - Bahia.FC 0:6

33e minuut.
Namazov geeft de bal voor. Dimák probeert de bal met de borst te controleren. Gadelha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dimák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dimák neemt zijn aanloop. Revolta bokst de bal weg. Dimák rent richting de bal. Dimák draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GREMIO - Bahia.FC 0:7

37e minuut.
Dumitrescu passt de bal in één keer door. Gutemberg is nu in balbezit. Ratatá verovert de bal door een tackle van achteren. Dimák rent richting de bal. Dimák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimák onderschept slim de pass. Dimák passt de bal zonder na te denken. Ratatá bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GREMIO - Bahia.FC 0:8

45e minuut.
Lombrea komt het veld opgelopen. Cosyn komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREMIO 80%, Bahia.FC 20%.
GREMIO - Bahia.FC 0:8

55e minuut.
Klungelig pakt Dunga de bal. Dimák rent richting de bal. Ratatá is nu in balbezit. Dimák rent richting de bal. Dimák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ratatá de bal. Ratatá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GREMIO - Bahia.FC 0:9

56e minuut.
Patropi met een sublieme pass. Venâncio heeft problemen om de bal te vangen. Dimák rent richting de bal. Dimák draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GREMIO - Bahia.FC 0:10

57e minuut.
Dimák passt de bal met de wreef. Dumitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrescu passt de bal met de wreef. Ratatá rent richting de bal. Ratatá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GREMIO - Bahia.FC 0:11

59e minuut.
Klungelig pakt Lorenzi de bal. Dumitrescu probeert naar een medespeler te passen. Gutemberg is nu in balbezit. Ratatá onderschept slim de pass. Ratatá schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Korkea-aho controleert de bal met de borst. Korkea-aho passt de bal met de wreef. Ratatá is nu in balbezit. Ratatá schiet op doel. Gadelha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Korkea-aho probeert naar een medespeler te passen. Ratatá kan de bal niet met de borst controleren. Gutemberg is nu in balbezit. Ratatá verovert de bal door een tackle van achteren. Ratatá schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ratatá bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatá draait met de bal, schiet en ... Gutemberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dimák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Namazov met een sublieme pass. Dimák is nu in balbezit. Ratatá is nu in balbezit. Dimák is nu in balbezit. Dimák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GREMIO - Bahia.FC 0:12

74e minuut.
Namazov passt de bal zonder na te denken. Dumitrescu rent richting de bal. Dumitrescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dimák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GREMIO - Bahia.FC 0:13

77e minuut.
Dimák controleert de bal met de borst. Ratatá is nu in balbezit. Ratatá passt de bal met de wreef. Dimák is nu in balbezit. Dimák haalt uit met een fantastische trap. Revolta bokst de bal weg.

78e minuut.
Dumitrescu met een snelle inworp. Klungelig pakt Namazov de bal. Namazov probeert naar een medespeler te passen. Dimák rent richting de bal. Dimák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Namazov passt de bal in één keer door. Dumitrescu is nu in balbezit. Dumitrescu passt de bal zonder na te denken. Dimák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dumitrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitrescu met een sublieme pass. Ratatá bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimák is nu in balbezit. Dimák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Viana rent richting de bal. Ratatá onderschept slim de pass. Ratatá met een sublieme pass. Dimák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimák draait met de bal, schiet en ... Revolta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREMIO 81%, Bahia.FC 19%.
GREMIO - Bahia.FC 0:13