Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corinthians Sumarense Fiéis
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 14.3
average Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Canabrava de bal. Galego rent richting de bal. Pipoca is nu in balbezit. Galego verovert de bal door een tackle van achteren. Galego draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Vital passt de bal in één keer door. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Galego is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Galego neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians Sumarense - Fiéis 1:0

4e minuut.
Pipoca is nu in balbezit. Galego verovert de bal door een tackle van achteren. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego is nu in balbezit. Galego draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Canabrava rent richting de bal. Pêra verovert de bal door een tackle van achteren. Galego rent richting de bal. Pêra rent richting de bal. Pêra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Galego met een sublieme pass. Vital is nu in balbezit. Vital passt de bal met de wreef. Pêra is nu in balbezit. Pêra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians Sumarense - Fiéis 2:0

17e minuut.
Pipoca geeft een hoge lob. Vital kopt de bal weg. Pêra is nu in balbezit. Pêra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians Sumarense - Fiéis 3:0

23e minuut.
Pêra rent richting de bal. Pêra passt de bal met de wreef. Galego speelt de bal door. Pêra rent richting de bal. Pêra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bellini verovert de bal door een tackle van achteren. Bellini geeft een hoge lob. Pêra is nu in balbezit. Pêra schiet op doel. Crespo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pascoalino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Lira verovert de bal door een tackle van achteren. Lira geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gadelha de bal onder controle te krijgen. Pará rent richting de bal. Pará draait met de bal, schiet en ... Sabiá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Lira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abreu komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Vital bereikt de bal nog maar net als eerste. Vital passt de bal zonder na te denken. Baiano is nu in balbezit. Baiano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gadelha de bal. Sabiá verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians Sumarense 34%, Fiéis 66%.
Corinthians Sumarense - Fiéis 3:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pimbó met de inworp. Galego geeft een hoge lob. Vital rent richting de bal. Vital haalt uit met een fantastische trap. Pascoalino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians Sumarense - Fiéis 4:0

56e minuut.
Drummond raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pimpão komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimpão bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimpão met een sublieme pass. Pêra is nu in balbezit. Pêra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vital rent richting de bal. Vital geeft een hoge lob. Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Pêra is nu in balbezit. Pêra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians Sumarense - Fiéis 5:0

84e minuut.
Vital bereikt de bal nog maar net als eerste. Vital geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Crespo de bal onder controle te krijgen. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra haalt uit met een fantastische trap. Pascoalino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra schiet op doel. Pascoalino probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pascoalino trapt de bal weg van het doel. Gerônimo kopt de bal weg. Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Pêra is nu in balbezit. Pêra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians Sumarense 33%, Fiéis 67%.
Corinthians Sumarense - Fiéis 5:0