Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.26
  • Stadion: Angola Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1177
Angola GREMIO
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 20
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Venâncio passt de bal in één keer door. Patropi rent richting de bal. Nogueira begaat een overtreding. Nogueira krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Pereira rent richting de bal. Dunga verovert de bal door een tackle van achteren. Dunga speelt de bal door. Patropi heeft problemen om de bal te vangen. Patropi schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
da Guia rent richting de bal. da Guia speelt de bal door. Patropi rent richting de bal. Patropi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Angola - GREMIO 0:1

14e minuut.
Noronha bereikt de bal nog maar net als eerste. Noronha passt de bal in één keer door. Pereira probeert de bal aan de voet te houden. Patropi rent richting de bal. Patropi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhães bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhães probeert naar een medespeler te passen. Ganso rent richting de bal. Ganso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Revolta trapt de bal weg. Magalhães kopt de bal weg. Daar is Pará, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pará draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Magalhães rent richting de bal. Magalhães met een sublieme pass. Ganso rent richting de bal. Ganso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Magalhães rent richting de bal. Magalhães speelt de bal door. Viana is nu in balbezit. Ganso verovert de bal door een tackle van achteren. Ganso schiet op doel. Revolta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angola 41%, GREMIO 59%.
Angola - GREMIO 0:1

52e minuut.
da Guia geeft een lange en hoge pass. Furlan kopt de bal weg. Gutemberg kan de bal niet met de borst controleren. Ganso is nu in balbezit. Ganso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Furlan speelt de bal door. Ganso rent richting de bal. Ganso passt de bal met de wreef. Pará bereikt de bal nog maar net als eerste. Pará draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dunga passt de bal met de wreef. Venâncio rent richting de bal. Venâncio speelt de bal door. Patropi rent richting de bal. Patropi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Angola - GREMIO 0:2

71e minuut.
Pompeu trapt de bal weg van het doel. Viana kopt de bal weg. Costa probeert naar een medespeler te passen. Ganso is nu in balbezit. Ganso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Angola - GREMIO 1:2

83e minuut.
Lorenzi is nu in balbezit. Lorenzi probeert naar een medespeler te passen. Patropi heeft problemen om de bal te vangen. Patropi haalt uit met een fantastische trap. Pompeu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angola - GREMIO 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angola 50%, GREMIO 50%.
Angola - GREMIO 1:3