Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vila Barreto 666 All Stars
433 Tactiek 343 adaptado
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 52
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Taisne rent richting de bal. Taisne geeft een hoge lob. Stasiorowski kopt de bal weg. Amoretti rent richting de bal. Amoretti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Doeltrap. Dincă trapt de bal weg van het doel. Lantos kopt de bal weg. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dincă rent richting de bal. Kapidžić is nu in balbezit. Dincă maakt een afschuwelijke overtreding. Dincă is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

21e minuut.
Klungelig pakt Bigus de bal. Bigus probeert naar een medespeler te passen. Amoretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos is nu in balbezit. Riascos haalt uit met een fantastische trap. Mosquera bokst de bal weg.

28e minuut.
Stasiorowski is nu in balbezit. Braun is nu in balbezit. Braun met een sublieme pass. Amoretti rent richting de bal. Amoretti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Nyúl met een sublieme pass. Riascos is nu in balbezit. Chodkiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chodkiewicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Riascos raakt geblesseerd tijdens het duel. Bigus komt bij de bal en schiet. Mosquera bokst de bal weg. Riascos is nu in balbezit. Riascos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos schiet op doel. Mosquera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bielski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hoàng Quốc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Taisne zijn tegenspeler op de grond. Taisne krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Stasiorowski onderschept slim de pass. Kafkasoğlu rent richting de bal. Kafkasoğlu geeft een lange en hoge pass. Taisne geeft de bal voor. Kafkasoğlu verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Riascos onderschept slim de pass. Riascos probeert naar een medespeler te passen. Lantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoretti onderschept slim de pass. Amoretti schiet op doel. Mosquera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - 666 All Stars 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Barreto 39%, 666 All Stars 61%.
Vila Barreto - 666 All Stars 1:0

48e minuut.
Bielski is nu in balbezit. Hoàng Quốc rent richting de bal. Bielski is nu in balbezit. Hoàng Quốc geeft de bal voor. Hoàng Thành krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bigus speelt de bal door. Riascos is nu in balbezit. Kafkasoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kafkasoğlu krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Bielski is nu in balbezit. Bielski geeft een hoge lob. Yağın probeert de bal met de borst te controleren. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vila Barreto - 666 All Stars 1:1

61e minuut.
Oprică met een sublieme pass. Riascos is nu in balbezit. Riascos passt de bal zonder na te denken. Amoretti is nu in balbezit. Amoretti haalt uit met een fantastische trap. Mosquera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Riascos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Braun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braun passt de bal met de wreef. Daar is Stasiorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stasiorowski draait met de bal, schiet en ... Mosquera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Kapidžić rent richting de bal. Kapidžić passt de bal zonder na te denken. Alfaro rent richting de bal. Alfaro geeft een hoge lob. Hoàng Quốc springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - 666 All Stars 1:2

69e minuut.
Braun rent richting de bal. Lantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantos probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Quốc is nu in balbezit. Hoàng Quốc passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Riascos is nu in balbezit. Bigus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigus speelt de bal door. Amoretti is nu in balbezit. Amoretti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vila Barreto - 666 All Stars 2:2

82e minuut.
Nyúl is nu in balbezit. Nyúl passt de bal zonder na te denken. Amoretti is nu in balbezit. Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Trọng Trí speelt de bal door. Kafkasoğlu is nu in balbezit. Kafkasoğlu geeft een lange en hoge pass. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Lantos is nu in balbezit. Amoretti onderschept slim de pass. Amoretti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Riascos de bal. Riascos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Barreto 44%, 666 All Stars 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vila Barreto - 666 All Stars 2:2