Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.27
  • Stadion: Stroka Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 34752
Stroka Aloha Futebol Clube
QTT Tactiek SLATER
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 40.2
zwak Schieten goed
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Rzędzian draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Porco de bal onder controle te krijgen. Kotowski kopt de bal weg. Rzędzian rent richting de bal. Rzędzian schiet op doel. Assunção probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Flores de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Aloha Futebol Clube 0:1

4e minuut.
Inworp. Zwirkowski met een snelle inworp. Hoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoe geeft een hoge lob. Rzędzian krijgt zijn hoofd ertegen. Assunção kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Soto kopt de bal weg. Canabrava heeft problemen om de bal te vangen. Canabrava speelt de bal door. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Celin onderschept slim de pass. Celin probeert de bal met de borst te controleren. Celin probeert naar een medespeler te passen. Rzędzian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzędzian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Celin speelt de bal door. Rzędzian is nu in balbezit. Porco rent richting de bal. Rzędzian onderschept slim de pass. Rzędzian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotowski passt de bal zonder na te denken. Hoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoe passt de bal in één keer door. Celin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hoe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Zwirkowski de bal. Zwirkowski geeft de bal voor. Rzędzian springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Aloha Futebol Clube 0:2

16e minuut.
Costa probeert de bal aan de voet te houden. Berger is nu in balbezit. Costa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Costa krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Zwirkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Porco de bal. Rzędzian rent richting de bal. Rzędzian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Aloha Futebol Clube 0:3

41e minuut.
Zwirkowski is nu in balbezit. Zwirkowski passt de bal zonder na te denken. Rzędzian is nu in balbezit. Zwirkowski heeft problemen om de bal te vangen. Zwirkowski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bacalhau rent richting de bal. Rzędzian bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Aloha Futebol Clube 0:4

45e minuut.
Kotowski passt de bal zonder na te denken. Hoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoe passt de bal in één keer door. Rzędzian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzędzian haalt uit met een fantastische trap. Assunção kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroka 65%, Aloha Futebol Clube 35%.
Stroka - Aloha Futebol Clube 0:4

48e minuut.
Hoe met een sublieme pass. Rzędzian rent richting de bal. Rzędzian passt de bal met de wreef. Bacalhau rent richting de bal. Bacalhau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bacalhau is nu in balbezit. Bacalhau passt de bal met de wreef. Rzędzian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzędzian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Zwirkowski is nu in balbezit. Zwirkowski geeft de bal voor. Rzędzian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzędzian draait met de bal, schiet en ... Assunção werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Aloha Futebol Clube 0:5

70e minuut.
Canabrava passt de bal met de wreef. Porco is nu in balbezit. Porco geeft een hoge lob. Rzędzian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rzędzian haalt uit met een fantastische trap. Assunção verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Porco met een harde bal richting middenveld. Hoe kopt de bal weg. Klungelig pakt Ligeirinho de bal. Rzędzian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzędzian schiet op doel. Assunção kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Porco kan de bal niet met de borst controleren. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Bacalhau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotowski probeert naar een medespeler te passen. Rzędzian rent richting de bal. Rzędzian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Aloha Futebol Clube 0:6

81e minuut.
Bacalhau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zago komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Zago controleert de bal met de borst. Wat een zware overtreding van Porco ... Strafschop! Zago raakt geblesseerd tijdens het duel. Rzędzian kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Assunção probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Aloha Futebol Clube 0:7

82e minuut.
Rzędzian probeert naar een medespeler te passen. Zwirkowski is nu in balbezit. Zwirkowski probeert naar een medespeler te passen. Rzędzian rent richting de bal. Rzędzian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroka 79%, Aloha Futebol Clube 21%.
Stroka - Aloha Futebol Clube 0:7