Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.27
  • Stadion: Stroka Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 30995
Stroka Vila Barreto
QTT Tactiek 433
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 52.3
goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Oprică rent richting de bal. Oprică passt de bal in één keer door. Nyúl speelt de bal door. Amoretti rent richting de bal. Amoretti draait met de bal, schiet en ... Quintanilha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Bussunda kopt de bal weg. Ribeiro heeft problemen om de bal te vangen. Vahanyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vahanyan krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Bigus kopt de bal weg. Amoretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoretti met een sublieme pass. Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nyúl passt de bal in één keer door. Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio begaat een overtreding. Ambrosio krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. Braun speelt de bal door. Stasiorowski rent richting de bal. Amoretti is nu in balbezit. Amoretti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Jacomelli geeft een lange en hoge pass. Peladeiro kopt de bal weg. Bussunda is nu in balbezit. Bussunda schiet op doel. Rycak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Vila Barreto 1:0

22e minuut.
Ramalho rent richting de bal. Bigus verovert de bal door een tackle van achteren. Bigus passt de bal zonder na te denken. Stasiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiorowski draait met de bal, schiet en ... Quintanilha bokst de bal weg. Amoretti is nu in balbezit. Amoretti draait met de bal, schiet en ... Quintanilha bokst de bal weg.

29e minuut.
Rycak trapt de bal weg van het doel. Bigus rent richting de bal. Bigus passt de bal zonder na te denken. Amoretti is nu in balbezit. Amoretti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Quintanilha trapt de bal weg van het doel. Nyúl kopt de bal weg. Amoretti is nu in balbezit. Amoretti draait met de bal, schiet en ... Quintanilha probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nyúl passt de bal in één keer door. Bigus is nu in balbezit. Bigus passt de bal in één keer door. Amoretti rent richting de bal. Amoretti draait met de bal, schiet en ... Quintanilha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Ramalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigus verovert de bal door een tackle van achteren. Bigus passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Riascos de bal. Riascos schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Peladeiro haalt uit met een fantastische trap. Yağın probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peladeiro geeft de bal voor. Bussunda maakt een snoekduik en kopt de bal. Rycak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Vila Barreto 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroka 52%, Vila Barreto 48%.
Stroka - Vila Barreto 2:0

52e minuut.
Amoretti is nu in balbezit. Amoretti geeft een hoge lob. Braun rent richting de bal. Amoretti rent richting de bal. Amoretti draait met de bal, schiet en ... Quintanilha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stasiorowski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigus verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Jacomelli zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jacomelli naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Braun is nu in balbezit. Stasiorowski rent richting de bal. Stasiorowski met een sublieme pass. Amoretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoretti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Braun probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stasiorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stasiorowski speelt de bal door. Amoretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoretti haalt uit met een fantastische trap. Quintanilha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quintanilha speelt de bal door. Vahanyan kopt de bal weg. Ribeiro is nu in balbezit. Bigus verovert de bal door een tackle van achteren. Bigus geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stasiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Vila Barreto 2:1

73e minuut.
Bigus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigus geeft een hoge lob. Pessi kopt de bal weg. Amoretti is nu in balbezit. Amoretti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Taisne rent richting de bal. Peladeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taisne. Taisne krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Riascos passt de bal met de wreef. Braun rent richting de bal. Braun passt de bal met de wreef. Amoretti is nu in balbezit. Amoretti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Nyúl verovert de bal door een tackle van achteren. Nyúl met een sublieme pass. Stasiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoretti rent richting de bal. Amoretti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Vahanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vahanyan geeft een lange en hoge pass. Amoretti kopt de bal weg. Riascos heeft problemen om de bal te vangen. Riascos schiet op doel. Quintanilha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroka 66%, Vila Barreto 34%.
Stroka - Vila Barreto 2:1