Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messiânicos FC Topet10
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 40.5
average Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Munaretti met een sublieme pass. Linárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Linárez passt de bal in één keer door. Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andralas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Jakimowicz trapt de bal weg van het doel. Bisello rent richting de bal. Bisello passt de bal in één keer door. Andralas is nu in balbezit. Andralas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Messiânicos FC - Topet10 0:1

12e minuut.
Linárez geeft een lange en hoge pass. Daar is Kuśmierczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andralas rent richting de bal. Andralas draait met de bal, schiet en ... Barroso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messiânicos FC - Topet10 0:2

17e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Carioca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rubio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trí Thắng zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Andralas is nu in balbezit. Bisello rent richting de bal. Bisello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Messiânicos FC - Topet10 0:3

26e minuut.
Andralas rent richting de bal. Kuśmierczyk onderschept slim de pass. Munaretti onderschept slim de pass. Andralas is nu in balbezit. Andralas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Barroso trapt de bal weg van het doel. Pujalte is nu in balbezit. Pujalte geeft een hoge lob. Daar is Andralas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andralas haalt uit met een fantastische trap. Barroso bokst de bal weg.

30e minuut.
Varela passt de bal zonder na te denken. Rosado is nu in balbezit. Rosado passt de bal in één keer door. Varela rent richting de bal. Varela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Munaretti probeert naar een medespeler te passen. Bisello rent richting de bal. Bisello passt de bal zonder na te denken. Andralas rent richting de bal. Andralas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bisello rent richting de bal. Bisello met een sublieme pass. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio geeft een lange en hoge pass. Andralas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bisello geeft de bal voor. Kuśmierczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andralas rent richting de bal. Andralas schiet op doel. Barroso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Trí Thắng passt de bal in één keer door. Henrique Correa rent richting de bal. Henrique Correa passt de bal in één keer door. Varela rent richting de bal. Varela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messiânicos FC 59%, Topet10 41%.
Messiânicos FC - Topet10 0:3

49e minuut.
Linárez rent richting de bal. Linárez passt de bal in één keer door. Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisello is nu in balbezit. Bisello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Messiânicos FC - Topet10 0:4

55e minuut.
Rubio passt de bal met de wreef. Andralas heeft problemen om de bal te vangen. Portela verovert de bal door een tackle van achteren. Bisello is nu in balbezit. Bisello schiet op doel. Barroso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Messiânicos FC - Topet10 0:5

57e minuut.
Carioca geeft een hoge lob. Urrea rent richting de bal. Urrea speelt de bal door. Linárez rent richting de bal. Linárez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Urrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quebrado is nu in balbezit. Urrea onderschept slim de pass. Bisello rent richting de bal. Bisello haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Pujalte controleert de bal met de borst. Rosado speelt de bal door. Bisello met een sublieme pass. Andralas rent richting de bal. Andralas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Messiânicos FC - Topet10 0:6

66e minuut.
Drummond geeft de bal voor. Łubkowski kopt de bal weg. Pujalte met een sublieme pass. Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andralas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bisello is nu in balbezit. Andralas rent richting de bal. Bisello is nu in balbezit. Andralas is nu in balbezit. Andralas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pujalte kopt de bal weg. Daar is Henrique Correa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munaretti probeert naar een medespeler te passen. Rubio rent richting de bal. Rubio geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trí Thắng met de inworp. Rubio is nu in balbezit. Rubio geeft een lange en hoge pass. Andralas krijgt zijn hoofd ertegen. Barroso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Portela de bal onder controle te krijgen. Rubio is nu in balbezit. Rubio geeft een lange en hoge pass. Andralas is nu in balbezit. Andralas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messiânicos FC 70%, Topet10 30%.
Messiânicos FC - Topet10 0:6