Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vila Barreto Aloha Futebol Clube
433 Tactiek SLATER
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 44.1
very good Schieten adequate
solid Passen good
good Verdedigen solid


13e minuut.
Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kotowski speelt de bal door. Rzędzian heeft problemen om de bal te vangen. Rzędzian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Aloha Futebol Clube 0:1

19e minuut.
MacVicar met een sublieme pass. Klungelig pakt Celin de bal. Celin geeft een lange en hoge pass. Rzędzian maakt een snoekduik en kopt de bal. Rycak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Aloha Futebol Clube 0:2

28e minuut.
Oprică met een sublieme pass. MacVicar heeft problemen om de bal te vangen. Yağın is nu in balbezit. Rzędzian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzędzian haalt uit met een fantastische trap. Rycak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rzędzian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzędzian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Lenza speelt de bal door. Bouwmeester bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos onderschept slim de pass. Riascos draait met de bal, schiet en ... Clausi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Aloha Futebol Clube 1:2

40e minuut.
Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. Braun geeft de bal voor. Klungelig pakt Memişoğlu de bal. Riascos rent richting de bal. Riascos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Barreto 44%, Aloha Futebol Clube 56%.
Vila Barreto - Aloha Futebol Clube 1:2

48e minuut.
Bigus is nu in balbezit. Bigus speelt de bal door. Riascos rent richting de bal. Riascos haalt uit met een fantastische trap. Clausi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vila Barreto - Aloha Futebol Clube 2:2

52e minuut.
Memişoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Nyúl onderschept slim de pass. Nyúl passt de bal zonder na te denken. Braun is nu in balbezit. Braun geeft de bal voor. Clausi bokst de bal weg. Riascos is nu in balbezit. Riascos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Aloha Futebol Clube 3:2

55e minuut.
Bigus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos passt de bal met de wreef. Braun geeft een lange en hoge pass. Stasiorowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Aloha Futebol Clube 4:2

64e minuut.
Bigus bereikt de bal nog maar net als eerste. Memişoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bigus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bigus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Riascos heeft problemen om de bal te vangen. Riascos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kotowski rent richting de bal. Braun verovert de bal door een tackle van achteren. Braun met een sublieme pass. Riascos rent richting de bal. Riascos haalt uit met een fantastische trap. Clausi bokst de bal weg.

67e minuut.
Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bouwmeester de bal onder controle te krijgen. Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. Braun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
MacVicar bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVicar met een sublieme pass. Celin rent richting de bal. Celin geeft een hoge lob. Rzędzian springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zwirkowski speelt de bal door. Vahanyan geeft een hoge lob. Bouwmeester kopt de bal weg. Daar is Celin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Bigus speelt de bal door. Riascos is nu in balbezit. Amoretti is nu in balbezit. Amoretti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Aloha Futebol Clube 5:2

82e minuut.
Stasiorowski is nu in balbezit. Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiorowski haalt uit met een fantastische trap. Clausi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Aloha Futebol Clube 6:2

85e minuut.
MacVicar met een sublieme pass. Zwirkowski rent richting de bal. Zwirkowski passt de bal met de wreef. MacVicar bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVicar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Braun probeert naar een medespeler te passen. Daar is Riascos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouwmeester is nu in balbezit. Riascos onderschept slim de pass. Riascos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Barreto 36%, Aloha Futebol Clube 64%.
Vila Barreto - Aloha Futebol Clube 6:2