Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
666 All Stars Stroka
343 adaptado Tactiek QTT
51% Balbezit 49%
27% Spel op eigen helft 73%
50 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 28
formidable Schieten poor
solid Passen weak
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Ligeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho geeft een hoge lob. Alfaro geeft de bal voor. Klungelig pakt Hoàng Thành de bal. Hoàng Thành schiet op doel. Assunção bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Corbu kopt de bal weg. Kapidžić heeft problemen om de bal te vangen. Porco bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. Assunção probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành passt de bal met de wreef. Kapidžić rent richting de bal. Kapidžić draait met de bal, schiet en ... Assunção bokst de bal weg.

6e minuut.
Ligeirinho geeft een lange en hoge pass. Trọng Trí probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Stroka 1:0

8e minuut.
Ligeirinho geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bielski met een snelle inworp. Hoàng Quốc rent richting de bal. Hoàng Quốc geeft een hoge lob. Assunção kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Stroka 2:0

10e minuut.
Corbu probeert de bal met de borst te controleren. Corbu met een sublieme pass. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành schiet op doel. Assunção probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Stroka 3:0

13e minuut.
Tomala is nu in balbezit. Tomala passt de bal met de wreef. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành schiet op doel. Assunção maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Stroka 4:0

16e minuut.
Daar is Avelino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành schiet op doel. Assunção werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Flores de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Stroka 5:0

26e minuut.
Corbu speelt de bal door. Hoàng Quốc is nu in balbezit. Hoàng Quốc met een sublieme pass. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. Assunção bokst de bal weg. Kapidžić rent richting de bal. Kapidžić haalt uit met een fantastische trap. Assunção werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Stroka 6:0

28e minuut.
Hoàng Quốc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quốc passt de bal zonder na te denken. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. Assunção werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Stroka 7:0

33e minuut.
Hoàng Quốc probeert naar een medespeler te passen. Tomala is nu in balbezit. Tomala passt de bal zonder na te denken. Hoàng Thành heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tomala is nu in balbezit. Tomala passt de bal in één keer door. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. Assunção probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hoàng Thành kopt de bal weg. Kapidžić is nu in balbezit. Met opzet legt Porco zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Porco naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kapidžić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoàng Quốc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 666 All Stars 29%, Stroka 71%.
666 All Stars - Stroka 7:0

47e minuut.
Canabrava passt de bal in één keer door. Kafkasoğlu rent richting de bal. Kafkasoğlu geeft de bal voor. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Mosquera met een harde bal richting middenveld. Hoàng Quốc speelt de bal door. Klungelig pakt Flores de bal. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Tomala geeft een hoge lob. Avelino heeft problemen om de bal te vangen. Corbu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kapidžić de bal. Kapidžić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... Assunção werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Stroka 8:0

60e minuut.
Tomala passt de bal zonder na te denken. Ligeirinho geeft een lange en hoge pass. Corbu speelt de bal door. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành speelt de bal door. Kapidžić rent richting de bal. Kapidžić draait met de bal, schiet en ... Assunção maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Stroka 9:0

63e minuut.
Corbu passt de bal met de wreef. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. Flores probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Stroka 10:0

65e minuut.
Hoàng Quốc kopt de bal weg. Kapidžić is nu in balbezit. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hoàng Thành, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Stroka 11:0

66e minuut.
Bielski heeft problemen om de bal te vangen. Bielski speelt de bal door. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapidžić rent richting de bal. Kapidžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Stroka 12:0

70e minuut.
Tomala rent richting de bal. Tomala met een sublieme pass. Hoàng Thành rent richting de bal. Kapidžić rent richting de bal. Kapidžić haalt uit met een fantastische trap. Assunção probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kapidžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành schiet op doel. Assunção kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoàng Quốc rent richting de bal. Hoàng Quốc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Stroka 13:0

72e minuut.
Avelino probeert naar een medespeler te passen. Bielski heeft problemen om de bal te vangen. Bielski passt de bal met de wreef. Hoàng Thành heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kapidžić kopt de bal weg. Hoàng Quốc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quốc speelt de bal door. Hoàng Thành probeert de bal met de borst te controleren. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... Assunção bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bielski neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Stroka 14:0

75e minuut.
Flores geeft een hoge lob. Inworp. Alfaro met de inworp. Klungelig pakt Kapidžić de bal. Kapidžić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Stroka 15:0

76e minuut.
Flores geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bielski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Hoàng Quốc de bal. Hoàng Quốc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pessi onderschept slim de pass. Alfaro rent richting de bal. Alfaro speelt de bal door. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tomala onderschept slim de pass. Tomala met een sublieme pass. Corbu speelt de bal door. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. Assunção bokst de bal weg. Hoàng Quốc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quốc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Stroka 16:0

83e minuut.
Alfaro speelt de bal door. Daar is Hoàng Thành, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Quốc is nu in balbezit. Hoàng Quốc draait met de bal, schiet en ... Assunção werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Stroka 17:0

88e minuut.
Tomala probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kapidžić de bal. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapidžić is nu in balbezit. Kapidžić haalt uit met een fantastische trap. Assunção bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alfaro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hoàng Thành maakt een snoekduik en kopt de bal. Assunção werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Stroka 18:0

90e minuut.
Kapidžić rent richting de bal. Avelino begaat een overtreding. Kapidžić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoàng Quốc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hoàng Thành controleert de bal met de borst. Kapidžić is nu in balbezit. Kapidžić haalt uit met een fantastische trap. Assunção bokst de bal weg. Hoàng Thành heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Stroka 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 666 All Stars 25%, Stroka 75%.
666 All Stars - Stroka 19:0