Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S. C. Corinthians Paulista Messiânicos FC
Tát.2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 24.9
goed Schieten redelijk
zwak Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Jankura geeft de bal voor. Kuśmierczyk heeft problemen om de bal te vangen. Tomiotto rent richting de bal. Kuśmierczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kuśmierczyk geeft de bal voor. Göncz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Marthaler onderschept slim de pass. Poenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Poenisch passt de bal in één keer door. Tomiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomiotto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek passt de bal zonder na te denken. Daar is Portela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porumbel is nu in balbezit. Porumbel draait met de bal, schiet en ... Barroso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tomiotto is nu in balbezit. Tomiotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S. C. Corinthians Paulista - Messiânicos FC 1:0

16e minuut.
Sükösd is nu in balbezit. Sükösd geeft de bal voor. Tălpaciu kopt de bal weg. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela schiet op doel. Göncz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Marthaler speelt de bal door. Porumbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel passt de bal in één keer door. Tomiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomiotto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Marthaler speelt de bal door. Drummond is nu in balbezit. Porumbel verovert de bal door een tackle van achteren. Porumbel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Misiurek rent richting de bal. Misiurek geeft een lange en hoge pass. Kuśmierczyk rent richting de bal. Tomiotto onderschept slim de pass. Tomiotto draait met de bal, schiet en ... Barroso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Porumbel is nu in balbezit. Porumbel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barroso trapt de bal weg. Marthaler kopt de bal weg. Tomiotto rent richting de bal. Tomiotto haalt uit met een fantastische trap. Barroso bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Font geeft een hoge lob. Poenisch kopt de bal weg. Daar is Misiurek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porumbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S. C. Corinthians Paulista 43%, Messiânicos FC 57%.
S. C. Corinthians Paulista - Messiânicos FC 1:0

48e minuut.
Masov rent richting de bal. Masov speelt de bal door. Poenisch speelt de bal door. Tomiotto is nu in balbezit. Tomiotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S. C. Corinthians Paulista - Messiânicos FC 2:0

51e minuut.
Tălpaciu rent richting de bal. Marthaler onderschept slim de pass. Marthaler speelt de bal door. Tomiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomiotto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Tălpaciu is nu in balbezit. Tălpaciu probeert naar een medespeler te passen. Henrique Correa kan de bal niet met de borst controleren. Tomiotto is nu in balbezit. Tomiotto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Marthaler kopt de bal weg. Tomiotto heeft problemen om de bal te vangen. Misiurek is nu in balbezit. Misiurek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S. C. Corinthians Paulista 33%, Messiânicos FC 67%.
S. C. Corinthians Paulista - Messiânicos FC 2:0