Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.27
  • Stadion: Topet10 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3010
Topet10 Santa cruz F.C
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 18.4
solid Schieten poor
adequate Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Linárez met een snelle inworp. Bisello is nu in balbezit. Bisello geeft de bal voor. Andralas rent richting de bal. Andralas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Possobom verovert de bal door een tackle van achteren. Possobom speelt de bal door. Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andralas verovert de bal door een tackle van achteren. Andralas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Topet10 - Santa cruz F.C 1:0

15e minuut.
Bisello bereikt de bal nog maar net als eerste. Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisello is nu in balbezit. Bisello haalt uit met een fantastische trap. Noronha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rizzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Topet10 - Santa cruz F.C 2:0

18e minuut.
Łubkowski kopt de bal weg. Bisello rent richting de bal. Paulino rent richting de bal. Bisello onderschept slim de pass. Bisello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pitanga probeert naar een medespeler te passen. Munaretti is nu in balbezit. Munaretti probeert naar een medespeler te passen. Andralas is nu in balbezit. Andralas schiet op doel. Rizzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Topet10 - Santa cruz F.C 3:0

29e minuut.
Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujalte met een sublieme pass. Klungelig pakt Bisello de bal. Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andralas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Urrea geeft de bal voor. Inworp. Possobom met de inworp. Alicate rent richting de bal. Alicate geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rubio geeft een lange en hoge pass. Daar is Noronha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andralas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Mamute verovert de bal door een tackle van achteren. Mamute geeft de bal voor. Trí Thắng geeft een hoge lob. Bisello kan de bal niet met de borst controleren. Bisello draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Topet10 23%, Santa cruz F.C 77%.
Topet10 - Santa cruz F.C 3:0

49e minuut.
Bastos rent richting de bal. Munaretti onderschept slim de pass. Munaretti geeft de bal voor. Andralas rent richting de bal. Andralas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Noronha de bal. Linárez is nu in balbezit. Linárez draait met de bal, schiet en ... Rizzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Topet10 - Santa cruz F.C 4:0

51e minuut.
Alicate bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisello onderschept slim de pass. Andralas rent richting de bal. Andralas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pitanga de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Topet10 - Santa cruz F.C 5:0

55e minuut.
Urrea met een snelle inworp. Linárez geeft een hoge lob. Andralas is nu in balbezit. Andralas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Topet10 - Santa cruz F.C 6:0

61e minuut.
Paulino verovert de bal door een tackle van achteren. Pujalte onderschept slim de pass. Pujalte passt de bal in één keer door. Andralas is nu in balbezit. Andralas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pujalte controleert de bal met de borst. Pujalte probeert naar een medespeler te passen. Salles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisello is nu in balbezit. Bisello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bisello heeft problemen om de bal te vangen. Bisello passt de bal met de wreef. Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andralas schiet op doel. Noronha probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Linárez neemt de hoekschop. Rizzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pujalte met de inworp. Linárez rent richting de bal. Linárez geeft een hoge lob. Rubio springt en kopt de bal. Rizzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Pujalte probeert naar een medespeler te passen. Linárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Linárez geeft de bal voor. Andralas probeert de bal met de borst te controleren. Andralas schiet op doel. Rizzo bokst de bal weg. Pitanga heeft problemen om de bal te vangen. Bisello is nu in balbezit. Bisello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Rizzo met een sublieme pass. Sato kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Salles de bal onder controle te krijgen. Bisello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bisello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisello passt de bal met de wreef. Daar is Andralas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andralas draait met de bal, schiet en ... Rizzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Pujalte de bal. Pujalte geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pitanga de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujalte geeft de bal voor. Andralas rent richting de bal. Andralas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Noronha de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Paulino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisello verovert de bal door een tackle van achteren. Bisello passt de bal zonder na te denken. Andralas rent richting de bal. Andralas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Topet10 23%, Santa cruz F.C 77%.
Topet10 - Santa cruz F.C 6:0