Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pirata sport club Pernambuco2023
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Quintana is nu in balbezit. Prado is nu in balbezit. Quintana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quintana krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Malaquias speelt de bal door. Barreto rent richting de bal. Marrentinho verovert de bal door een tackle van achteren. Marrentinho schiet op doel. Paraiso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata sport club - Pernambuco2023 1:0

43e minuut.
Mirandinha verovert de bal door een tackle van achteren. Malaquias heeft problemen om de bal te vangen. Malaquias met een sublieme pass. Marrentinho rent richting de bal. Marrentinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirata sport club 52%, Pernambuco2023 48%.
pirata sport club - Pernambuco2023 1:0

47e minuut.
Tocantins is nu in balbezit. Malaquias onderschept slim de pass. Canindé rent richting de bal. Malaquias verovert de bal door een tackle van achteren. Malaquias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Paes geeft een hoge lob. Petry rent richting de bal. Petry geeft een lange en hoge pass. Marrentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrentinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pirata sport club - Pernambuco2023 2:0

84e minuut.
Barreto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirandinha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malaquias rent richting de bal. Malaquias haalt uit met een fantastische trap. Paraiso bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tinoco geeft de bal voor. Canindé controleert de bal met de borst. Barreto rent richting de bal. Malaquias onderschept slim de pass. Malaquias haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Travolta geeft een lange en hoge pass. Quintana rent richting de bal. Lenza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lenza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirata sport club 38%, Pernambuco2023 62%.
pirata sport club - Pernambuco2023 2:0