Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.27
  • Stadion: crv Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2740
crv Tchê Destróio
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila passt de bal zonder na te denken. Perez is nu in balbezit. da Vila onderschept slim de pass. da Vila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Vital is nu in balbezit. Alencar verovert de bal door een tackle van achteren. Alencar passt de bal in één keer door. da Vila is nu in balbezit. da Vila haalt uit met een fantastische trap. Pinotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alencar rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
crv - Tchê Destróio 1:0

22e minuut.
Alencar is nu in balbezit. Alencar geeft een hoge lob. Pessegueiro is nu in balbezit. Pessegueiro schiet op doel. Pinotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
crv - Tchê Destróio 2:0

26e minuut.
Petkovic rent richting de bal. Alencar onderschept slim de pass. Alencar passt de bal met de wreef. da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
crv - Tchê Destróio 3:0

31e minuut.
Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez geeft de bal voor. Tostão heeft problemen om de bal te vangen. Alencar is nu in balbezit. Alencar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Vercilo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pessegueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessegueiro met een sublieme pass. da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crv 24%, Tchê Destróio 76%.
crv - Tchê Destróio 3:0

47e minuut.
Alencar is nu in balbezit. Petkovic rent richting de bal. Alencar onderschept slim de pass. Alencar draait met de bal, schiet en ... Perez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pataxó kan de bal niet met de borst controleren. Tostão rent richting de bal. Tostão geeft een lange en hoge pass. Pessegueiro rent richting de bal. Pessegueiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Passarela met een sublieme pass. Alencar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alencar met een sublieme pass. da Vila is nu in balbezit. da Vila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
crv - Tchê Destróio 4:0

85e minuut.
Perez probeert de bal met de borst te controleren. da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez verovert de bal door een tackle van achteren. Alencar is nu in balbezit. Alencar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
crv - Tchê Destróio 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crv 31%, Tchê Destróio 69%.
crv - Tchê Destróio 5:0