Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S. C. Corinthians Paulista Vila Barreto
Tát.2 Tactiek 433
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 52.6
adequate Schieten excellent
weak Passen very good
good Verdedigen good


2e minuut.
Chlewiński is nu in balbezit. Chlewiński geeft een lange en hoge pass. Tomiotto kopt de bal weg. Porumbel rent richting de bal. Porumbel schiet op doel. Rycak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Amoretti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stasiorowski de bal. Stasiorowski passt de bal zonder na te denken. Amoretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoretti schiet op doel. Göncz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Chlewiński speelt de bal door. Poenisch speelt de bal door. Taisne rent richting de bal. Tomiotto onderschept slim de pass. Tomiotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S. C. Corinthians Paulista - Vila Barreto 1:0

11e minuut.
Bigus kopt de bal weg. Riascos rent richting de bal. Masov rent richting de bal. Bigus onderschept slim de pass. Bigus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sükösd geeft een hoge lob. Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. Braun passt de bal met de wreef. Amoretti rent richting de bal. Amoretti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Stasiorowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bigus kopt de bal weg. Riascos heeft problemen om de bal te vangen. Riascos schiet op doel. Göncz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S. C. Corinthians Paulista - Vila Barreto 1:1

25e minuut.
Braun is nu in balbezit. Stasiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marthaler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marthaler krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Daar is Braun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braun passt de bal zonder na te denken. Amoretti is nu in balbezit. Amoretti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S. C. Corinthians Paulista - Vila Barreto 1:2

34e minuut.
Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. Braun met een sublieme pass. Font rent richting de bal. Amoretti onderschept slim de pass. Amoretti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Riascos is nu in balbezit. Riascos haalt uit met een fantastische trap. Göncz bokst de bal weg.

41e minuut.
Marthaler speelt de bal door. Porumbel is nu in balbezit. Porumbel probeert naar een medespeler te passen. Tomiotto rent richting de bal. Tomiotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Braun met een sublieme pass. Stasiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiorowski passt de bal met de wreef. Amoretti is nu in balbezit. Amoretti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S. C. Corinthians Paulista 75%, Vila Barreto 25%.
S. C. Corinthians Paulista - Vila Barreto 1:2

52e minuut.
Stasiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Braun is nu in balbezit. Braun passt de bal met de wreef. Amoretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoretti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Font is nu in balbezit. Font geeft een hoge lob. Taisne kopt de bal weg. Stasiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiorowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S. C. Corinthians Paulista - Vila Barreto 1:3

77e minuut.
Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. Braun probeert naar een medespeler te passen. Amoretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoretti draait met de bal, schiet en ... Göncz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S. C. Corinthians Paulista - Vila Barreto 1:4

79e minuut.
Stasiorowski onderschept slim de pass. Stasiorowski passt de bal in één keer door. Chlewiński rent richting de bal. Amoretti verovert de bal door een tackle van achteren. Amoretti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos passt de bal in één keer door. Amoretti heeft problemen om de bal te vangen. Amoretti haalt uit met een fantastische trap. Göncz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S. C. Corinthians Paulista - Vila Barreto 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S. C. Corinthians Paulista 79%, Vila Barreto 21%.
S. C. Corinthians Paulista - Vila Barreto 1:5