Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aloha Futebol Clube crv
SLATER Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.7 gemiddelde waardering 18.2
good Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Alencar rent richting de bal. Hoe verovert de bal door een tackle van achteren. Hoe speelt de bal door. Ciucă geeft een hoge lob. Rzędzian maakt een snoekduik en kopt de bal. Flausino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Hoe probeert naar een medespeler te passen. Sampaio rent richting de bal. Sampaio probeert naar een medespeler te passen. Rzędzian is nu in balbezit. Rzędzian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - crv 1:0

14e minuut.
Zwirkowski rent richting de bal. Zwirkowski passt de bal in één keer door. Rzędzian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzędzian haalt uit met een fantastische trap. Flausino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - crv 2:0

16e minuut.
Trustfull met een sublieme pass. Ciucă rent richting de bal. Ciucă geeft de bal voor. Daar is Rzędzian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzędzian draait met de bal, schiet en ... Flausino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Hoe geeft een hoge lob. Arouca kopt de bal weg. Paes heeft problemen om de bal te vangen. Rzędzian rent richting de bal. Rzędzian draait met de bal, schiet en ... Flausino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Ciubotaru rent richting de bal. Ciubotaru passt de bal in één keer door. Alexandrino is nu in balbezit. Sampaio onderschept slim de pass. Sampaio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zwirkowski is nu in balbezit. Zwirkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Alexandrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzędzian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzędzian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ciubotaru onderschept slim de pass. Ciubotaru geeft de bal voor. Alexandrino rent richting de bal. Rzędzian onderschept slim de pass. Rzędzian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Pereira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lima krijgt een gele kaart. Hoe raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rzędzian springt en kopt de bal. Flausino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - crv 3:0

42e minuut.
Zwirkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zwirkowski met een sublieme pass. Rzędzian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzędzian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - crv 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aloha Futebol Clube 22%, crv 78%.
Aloha Futebol Clube - crv 4:0

48e minuut.
Pereira heeft problemen om de bal te vangen. Hoe is nu in balbezit. Rzędzian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzędzian haalt uit met een fantastische trap. Flausino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Lima speelt de bal door. Sampaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaio speelt de bal door. Rzędzian is nu in balbezit. Rzędzian draait met de bal, schiet en ... Flausino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Paes heeft problemen om de bal te vangen. Ciucă geeft de bal voor. Ciubotaru rent richting de bal. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap. Flausino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - crv 5:0

70e minuut.
Trustfull onderschept slim de pass. Trustfull geeft de bal voor. Alexandrino controleert de bal met de borst. Rzędzian rent richting de bal. Rzędzian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hoe is nu in balbezit. Hoe passt de bal in één keer door. Rzędzian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzędzian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - crv 6:0

90e minuut.
Alexandrino geeft een lange en hoge pass. Sampaio is nu in balbezit. Sampaio speelt de bal door. Rzędzian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzędzian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - crv 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aloha Futebol Clube 22%, crv 78%.
Aloha Futebol Clube - crv 7:0