Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pernambuco2023 Messiânicos FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 23.9
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Varela rent richting de bal. Travolta onderschept slim de pass. is nu in balbezit. draait met de bal, schiet en ... Varela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paraiso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Varela is nu in balbezit. Varela schiet op doel. Paraiso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quintana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quintana kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Barroso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pernambuco2023 - Messiânicos FC 1:0

16e minuut.
Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg geeft de bal voor. Travolta controleert de bal met de borst. Varela is nu in balbezit. Varela draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Henrique Correa heeft problemen om de bal te vangen. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Henrique Correa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Henrique Correa krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Quebrado passt de bal zonder na te denken. is nu in balbezit. passt de bal in één keer door. Varela is nu in balbezit. Varela schiet op doel. Paraiso bokst de bal weg.

29e minuut.
Cheiroso rent richting de bal. Cheiroso passt de bal met de wreef. Daar is Paes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tălpaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tălpaciu draait met de bal, schiet en ... Paraiso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Furtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado verovert de bal door een tackle van achteren. Quebrado passt de bal in één keer door. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Barreto rent richting de bal. Tălpaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Tălpaciu passt de bal in één keer door. Varela is nu in balbezit. Varela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tocantins geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carioca met een snelle inworp. Tălpaciu rent richting de bal. Tălpaciu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pernambuco2023 65%, Messiânicos FC 35%.
Pernambuco2023 - Messiânicos FC 1:0

46e minuut.
rent richting de bal. geeft een hoge lob. Canindé bereikt de bal nog maar net als eerste. Tălpaciu onderschept slim de pass. Tălpaciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pernambuco2023 - Messiânicos FC 1:1

60e minuut.
Carioca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tălpaciu is nu in balbezit. Tocantins legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tălpaciu raakt geblesseerd tijdens het duel. Tălpaciu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Pernambuco2023 - Messiânicos FC 1:2

68e minuut.
Barreto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carioca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tălpaciu rent richting de bal. Tălpaciu schiet op doel. Paraiso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pernambuco2023 - Messiânicos FC 1:3

81e minuut.
Henrique Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Henrique Correa geeft de bal voor. Tocantins heeft problemen om de bal te vangen. Carioca is nu in balbezit. Carioca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pernambuco2023 - Messiânicos FC 1:4

83e minuut.
Tocantins met een snelle inworp. Daar is Canindé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tălpaciu probeert naar een medespeler te passen. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pernambuco2023 53%, Messiânicos FC 47%.
Pernambuco2023 - Messiânicos FC 1:4