Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Leventi Aggressive Workout
523 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 35.5
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Panten is nu in balbezit. Panten speelt de bal door. Comte speelt de bal door. Gümüşhaneliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşhaneliler draait met de bal, schiet en ... Kuffer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Furgalski passt de bal met de wreef. Fleischer rent richting de bal. Panten onderschept slim de pass. Gümüşhaneliler is nu in balbezit. Gümüşhaneliler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leventi - Aggressive Workout 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Pankalla de bal. Panten rent richting de bal. Panten passt de bal met de wreef. Gümüşhaneliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşhaneliler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leventi - Aggressive Workout 0:2

12e minuut.
Panten raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Smola komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Märtins geeft de bal voor. Furgalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Furgalski passt de bal in één keer door. Gümüşhaneliler rent richting de bal. Gümüşhaneliler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Siemensmeyer probeert naar een medespeler te passen. Hassenzahl is nu in balbezit. Hassenzahl met een sublieme pass. Christlhuber is nu in balbezit. Christlhuber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Smola is nu in balbezit. Smola haalt uit met een fantastische trap. Furgalski geeft een lange en hoge pass. Gümüşhaneliler krijgt zijn hoofd ertegen. Kuffer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leventi - Aggressive Workout 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leventi 61%, Aggressive Workout 39%.
FC Leventi - Aggressive Workout 0:3

50e minuut.
Daar is Jänicke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furgalski rent richting de bal. Furgalski passt de bal zonder na te denken. Daar is Gümüşhaneliler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gümüşhaneliler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leventi - Aggressive Workout 0:4

76e minuut.
Klungelig pakt Märtins de bal. Märtins met een sublieme pass. Prudlik heeft problemen om de bal te vangen. Gümüşhaneliler is nu in balbezit. Gümüşhaneliler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Reh onderschept slim de pass. Reh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Özmen de bal. Gümüşhaneliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşhaneliler haalt uit met een fantastische trap. Kuffer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leventi 74%, Aggressive Workout 26%.
FC Leventi - Aggressive Workout 0:4