Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcBird83 Mehlbacher Purgatorium
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 20.6
zwak Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Daedlow geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Mörtel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengler draait met de bal, schiet en ... Angerer bokst de bal weg. Klungelig pakt Jünke de bal. Papenfuß is nu in balbezit. Papenfuß schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daedlow passt de bal in één keer door. Jünke heeft problemen om de bal te vangen. Mörtel rent richting de bal. Jünke onderschept slim de pass. Jünke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBird83 - Mehlbacher Purgatorium 1:0

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lahr trapt de bal weg van het doel. Fichtel kopt de bal weg. Jünke is nu in balbezit. Jünke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Jochum met de inworp. Fichtel speelt de bal door. Papenfuß probeert naar een medespeler te passen. Jünke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jünke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcBird83 - Mehlbacher Purgatorium 2:0

35e minuut.
Fichtel passt de bal zonder na te denken. Fengler kan de bal niet met de borst controleren. Kagels bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengler onderschept slim de pass. Fengler haalt uit met een fantastische trap. Angerer bokst de bal weg.

36e minuut.
Naundorf passt de bal in één keer door. Backmann speelt de bal door. Kunze is nu in balbezit. Kunze haalt uit met een fantastische trap. Lahr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBird83 - Mehlbacher Purgatorium 2:1

38e minuut.
Fengler passt de bal zonder na te denken. Backmann probeert naar een medespeler te passen. Naundorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Naundorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naundorf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBird83 44%, Mehlbacher Purgatorium 56%.
FcBird83 - Mehlbacher Purgatorium 2:1

48e minuut.
Fichtel probeert naar een medespeler te passen. Straub is nu in balbezit. Kunze bereikt de bal nog maar net als eerste. Naundorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Naundorf draait met de bal, schiet en ... Lahr bokst de bal weg.

57e minuut.
Jochum verovert de bal door een tackle van achteren. Jochum met een sublieme pass. Jünke is nu in balbezit. Jünke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcBird83 - Mehlbacher Purgatorium 3:1

60e minuut.
Fengler rent richting de bal. Fengler passt de bal in één keer door. Jünke is nu in balbezit. Jünke schiet op doel. Damnitz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Daedlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Daedlow geeft een hoge lob. Jünke rent richting de bal. Jünke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mörtel verovert de bal door een tackle van achteren. Mörtel geeft een lange en hoge pass. Naundorf is nu in balbezit. Kunze rent richting de bal. Kunze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Ahlwardt speelt de bal door. Kunze rent richting de bal. Baumgärtner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kunze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kunze wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Kiupel is nu in balbezit. Kiupel geeft een hoge lob. Bracht geeft een lange en hoge pass. Jünke rent richting de bal. Jünke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jünke is nu in balbezit. Jünke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcBird83 - Mehlbacher Purgatorium 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBird83 55%, Mehlbacher Purgatorium 45%.
FcBird83 - Mehlbacher Purgatorium 4:1