Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC 1907 Fener FC Waldrast
Normal Tactiek 451
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 22.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen matig
zwak Verdedigen slecht


34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nonnenmacher met een snelle inworp. Kaltwasser onderschept slim de pass. Trieloff rent richting de bal. Trieloff haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC 1907 Fener 59%, FC Waldrast 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC 1907 Fener - FC Waldrast 0:0

46e minuut.
Hollmann probeert naar een medespeler te passen. Haberla is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nisius. Nisius krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Abraham geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pappermann met de inworp. Nisius geeft een lange en hoge pass. Weyrich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Windfuhr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Mendel geeft een lange en hoge pass. Neumann rent richting de bal. Lengsfeld is nu in balbezit. Neumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Neumann geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham geeft een hoge lob. Hollmann rent richting de bal. Hollmann schiet op doel. Janson probeert de bal aan de voet te houden. Tembrink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC 1907 Fener 56%, FC Waldrast 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC 1907 Fener - FC Waldrast 0:0