Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ückendorf 04 FC Kassel Huskies
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 22.4
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Thorandt is nu in balbezit. Kalla onderschept slim de pass. Heß bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalla haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ückendorf 04 - FC Kassel Huskies 1:0

6e minuut.
Schoknecht geeft de bal voor. Inworp. Anger met de inworp. Döring rent richting de bal. Döring geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Kalla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thorandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalla verovert de bal door een tackle van achteren. Heß bereikt de bal nog maar net als eerste. Heß haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Sievert onderschept slim de pass. Sievert geeft de bal voor. Mittag bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittag haalt uit met een fantastische trap. Hoefel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Schoknecht kopt de bal weg. Inworp. Wiblishauser met de inworp. Thorandt heeft problemen om de bal te vangen. Kalla bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Garvens geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Groenwold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Heß de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ückendorf 04 - FC Kassel Huskies 2:0

23e minuut.
Ahlert speelt de bal door. Schoknecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoknecht speelt de bal door. Heß bereikt de bal nog maar net als eerste. Heß haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Daar is Pfleiderer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupe speelt de bal door. Klungelig pakt Heß de bal. Heß haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Sievert de bal onder controle te krijgen. Heß bereikt de bal nog maar net als eerste. Heß passt de bal zonder na te denken. Kalla rent richting de bal. Heß rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Heß rent richting de bal. Heß draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tepper de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Garvens neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ückendorf 04 35%, FC Kassel Huskies 65%.
FC Ückendorf 04 - FC Kassel Huskies 2:0

77e minuut.
Stubb met de inworp. Döring heeft problemen om de bal te vangen. Döring geeft de bal voor. Anger rent richting de bal. Anger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Pfleiderer geeft een hoge lob. Eckel heeft problemen om de bal te vangen. Hupe speelt de bal door. Heß rent richting de bal. Heß schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ückendorf 04 62%, FC Kassel Huskies 38%.
FC Ückendorf 04 - FC Kassel Huskies 2:0