Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcBird83 FC Leventi
Normal Tactiek 523
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Fleischer is nu in balbezit. Fleischer geeft de bal voor. Klungelig pakt Baumgärtner de bal. Christlhuber rent richting de bal. Christlhuber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Papenfuß met een sublieme pass. Fengler heeft problemen om de bal te vangen. Pankalla rent richting de bal. Fengler rent richting de bal. Fengler speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fichtel met een sublieme pass. Vollrath heeft problemen om de bal te vangen. Vollrath probeert naar een medespeler te passen. Christlhuber is nu in balbezit. Christlhuber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Fengler onderschept slim de pass. Reh verovert de bal door een tackle van achteren. Reh passt de bal zonder na te denken. Christlhuber rent richting de bal. Christlhuber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcBird83 - FC Leventi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBird83 66%, FC Leventi 34%.
FcBird83 - FC Leventi 0:1

54e minuut.
Vollrath is nu in balbezit. Vollrath met een sublieme pass. Prudlik rent richting de bal. Jünke verovert de bal door een tackle van achteren. Jünke draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Prudlik geeft een hoge lob. Christlhuber is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fichtel. Fichtel krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Pankalla rent richting de bal. Fengler verovert de bal door een tackle van achteren. Fengler passt de bal in één keer door. Jünke rent richting de bal. Jünke schiet op doel. Kuffer bokst de bal weg.

87e minuut.
Nimsgern rent richting de bal. Nimsgern passt de bal met de wreef. Bracht bereikt de bal nog maar net als eerste. Christlhuber onderschept slim de pass. Christlhuber schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBird83 45%, FC Leventi 55%.
FcBird83 - FC Leventi 0:1