Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
patet FC Tresenkönige
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


29e minuut.
Jassmann rent richting de bal. Schieber onderschept slim de pass. Schieber passt de bal met de wreef. Konrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Konrad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
patet - FC Tresenkönige 1:0

32e minuut.
Käpernick is nu in balbezit. Gamerdinger verovert de bal door een tackle van achteren. Gamerdinger probeert naar een medespeler te passen. Schieber is nu in balbezit. Schieber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
patet - FC Tresenkönige 2:0

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ballerman met een harde bal richting middenveld. Alm kopt de bal weg. Konrad is nu in balbezit. Konrad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Jassmann passt de bal in één keer door. Ilieş is nu in balbezit. Gäßler onderschept slim de pass. Gäßler draait met de bal, schiet en ... Vivaldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
patet - FC Tresenkönige 2:1

41e minuut.
Wormsbecher onderschept slim de pass. Wormsbecher met een sublieme pass. Ilieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Jassmann is nu in balbezit. Jassmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
patet - FC Tresenkönige 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patet 55%, FC Tresenkönige 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
patet - FC Tresenkönige 2:2

84e minuut.
Pinkert onderschept slim de pass. Pinkert passt de bal zonder na te denken. Gäßler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gäßler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
patet - FC Tresenkönige 2:3

87e minuut.
Gäßler rent richting de bal. Wachsmuth rent richting de bal. Gäßler maakt een afschuwelijke overtreding. Wachsmuth moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Wachsmuth kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patet 57%, FC Tresenkönige 43%.
patet - FC Tresenkönige 2:3