Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aggressive Workout FcBird83
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 22.2
average Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Vollrath geeft een lange en hoge pass. Furgalski kopt de bal weg. Riemer heeft problemen om de bal te vangen. Gümüşhaneliler rent richting de bal. Gümüşhaneliler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Vollrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemer onderschept slim de pass. Riemer passt de bal met de wreef. Gümüşhaneliler is nu in balbezit. Gümüşhaneliler schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - FcBird83 1:0

8e minuut.
Nowrotek met een sublieme pass. Inworp. Vollrath met een snelle inworp. Fichtel met een sublieme pass. Papenfuß geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Valpreda geeft een lange en hoge pass. Comte bereikt de bal nog maar net als eerste. Comte passt de bal in één keer door. Gümüşhaneliler rent richting de bal. Gümüşhaneliler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Märtins probeert de bal aan de voet te houden. Jünke rent richting de bal. Jünke draait met de bal, schiet en ... Deffke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Wolske de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aggressive Workout - FcBird83 1:1

31e minuut.
Comte onderschept slim de pass. Fichtel rent richting de bal. Comte onderschept slim de pass. Comte geeft een hoge lob. Gümüşhaneliler krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Riemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşhaneliler rent richting de bal. Fichtel is nu in balbezit. Gümüşhaneliler verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşhaneliler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aggressive Workout 38%, FcBird83 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aggressive Workout - FcBird83 1:1

47e minuut.
Klungelig pakt Fengler de bal. Straub bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemer maakt een afschuwelijke overtreding. Riemer krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Bracht rent richting de bal. Gümüşhaneliler verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşhaneliler passt de bal zonder na te denken. Riemer is nu in balbezit. Riemer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Baumgärtner trapt de bal weg van het doel. Prestapino kopt de bal weg. Fichtel met een sublieme pass. Jünke is nu in balbezit. Jünke schiet op doel. Deffke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nowrotek met een snelle inworp. Prestapino speelt de bal door. Gümüşhaneliler is nu in balbezit. Gümüşhaneliler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - FcBird83 2:1

86e minuut.
Prestapino is nu in balbezit. Prestapino geeft de bal voor. Klungelig pakt Baumgärtner de bal. Gümüşhaneliler is nu in balbezit. Gümüşhaneliler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aggressive Workout 32%, FcBird83 68%.
Aggressive Workout - FcBird83 2:1