Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Waldrast FC Ückendorf 04
451 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten poor
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Kalla rent richting de bal. Boenisch verovert de bal door een tackle van achteren. Boenisch met een sublieme pass. Hollmann rent richting de bal. Hollmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mendel heeft problemen om de bal te vangen. Mendel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eckel met de inworp. Kalla geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Boenisch passt de bal in één keer door. Ahlert probeert naar een medespeler te passen. Heß bereikt de bal nog maar net als eerste. Heß haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - FC Ückendorf 04 0:1

27e minuut.
Garvens rent richting de bal. Veit onderschept slim de pass. Veit passt de bal met de wreef. Nonnenmacher rent richting de bal. Nonnenmacher geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Hoefel probeert wanhopig de bal te grijpen. Hollmann kan de bal niet met de borst controleren. Hoefel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hollmann is nu in balbezit. Hollmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Waldrast - FC Ückendorf 04 1:1

35e minuut.
Ahlert geeft een lange en hoge pass. Veit heeft problemen om de bal te vangen. Haberla is nu in balbezit. Garvens onderschept slim de pass. Garvens geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Hupe probeert naar een medespeler te passen. Kalla rent richting de bal. Kalla speelt de bal door. Heß bereikt de bal nog maar net als eerste. Heß schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Waldrast 45%, FC Ückendorf 04 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Waldrast - FC Ückendorf 04 1:1

46e minuut.
Kalla onderschept slim de pass. Kalla speelt de bal door. Zitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollmann onderschept slim de pass. Hollmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Haberla met een sublieme pass. Schoknecht verovert de bal door een tackle van achteren. Nonnenmacher rent richting de bal. Nonnenmacher geeft de bal voor. Hoefel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - FC Ückendorf 04 2:1

72e minuut.
Kalla is nu in balbezit. Trieloff verovert de bal door een tackle van achteren. Trieloff met een sublieme pass. Hollmann is nu in balbezit. Hollmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Waldrast 35%, FC Ückendorf 04 65%.
FC Waldrast - FC Ückendorf 04 2:1