Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Waldrast Aggressive Workout
451 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 33.1
poor Schieten average
average Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Riemer is nu in balbezit. Riemer geeft een lange en hoge pass. Comte rent richting de bal. Gümüşhaneliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşhaneliler schiet op doel. Windfuhr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - Aggressive Workout 0:1

9e minuut.
Daar is Märtins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Märtins geeft een lange en hoge pass. Daar is Abraham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gümüşhaneliler rent richting de bal. Gümüşhaneliler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Riemer is nu in balbezit. Riemer probeert naar een medespeler te passen. Gümüşhaneliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşhaneliler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - Aggressive Workout 0:2

15e minuut.
Boenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemer rent richting de bal. Riemer passt de bal met de wreef. Daar is Gümüşhaneliler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gümüşhaneliler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Furgalski passt de bal in één keer door. Gümüşhaneliler rent richting de bal. Gümüşhaneliler passt de bal met de wreef. Riemer is nu in balbezit. Riemer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Riemer is nu in balbezit. Riemer passt de bal in één keer door. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşhaneliler verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşhaneliler haalt uit met een fantastische trap. Windfuhr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Riemer is nu in balbezit. Riemer passt de bal in één keer door. Abraham probeert de bal met de borst te controleren. Gümüşhaneliler verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşhaneliler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Riemer heeft problemen om de bal te vangen. Gümüşhaneliler rent richting de bal. Gümüşhaneliler draait met de bal, schiet en ... Abraham probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Windfuhr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - Aggressive Workout 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Waldrast 65%, Aggressive Workout 35%.
FC Waldrast - Aggressive Workout 0:3

53e minuut.
Comte rent richting de bal. Comte passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Riemer de bal. Riemer haalt uit met een fantastische trap. Gümüşhaneliler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Märtins kopt de bal weg. Riemer is nu in balbezit. Riemer passt de bal zonder na te denken. Gümüşhaneliler is nu in balbezit. Gümüşhaneliler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Prestapino geeft een lange en hoge pass. Abraham kopt de bal weg. Prestapino probeert de bal aan de voet te houden. Riemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - Aggressive Workout 0:4

63e minuut.
Daar is Nowrotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowrotek geeft een hoge lob. Mendel speelt de bal door. Riemer rent richting de bal. Riemer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - Aggressive Workout 0:5

68e minuut.
Märtins speelt de bal door. Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gümüşhaneliler de bal. Gümüşhaneliler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Prestapino probeert naar een medespeler te passen. Comte bereikt de bal nog maar net als eerste. Comte speelt de bal door. Gümüşhaneliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşhaneliler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Prestapino passt de bal in één keer door. Riemer is nu in balbezit. Riemer passt de bal zonder na te denken. Gümüşhaneliler rent richting de bal. Gümüşhaneliler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Waldrast 70%, Aggressive Workout 30%.
FC Waldrast - Aggressive Workout 0:5