Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mehlbacher Purgatorium KSV Hessen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Naundorf passt de bal met de wreef. Kagels probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ahland de bal. Wollmann verovert de bal door een tackle van achteren. Wollmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wigold zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kunze speelt de bal door. Klungelig pakt Naundorf de bal. Naundorf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mörtel geeft de bal voor. Naundorf kopt de bal weg. Kunze heeft problemen om de bal te vangen. Naundorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Naundorf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mehlbacher Purgatorium - KSV Hessen 1:0

37e minuut.
Kagels raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wunder komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Bork is nu in balbezit. Bork geeft een lange en hoge pass. Daar is Wollmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jochens bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Jochens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wunder verovert de bal door een tackle van achteren. Wunder met een sublieme pass. Wollmann rent richting de bal. Wollmann haalt uit met een fantastische trap. Angerer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mehlbacher Purgatorium 35%, KSV Hessen 65%.
Mehlbacher Purgatorium - KSV Hessen 1:0

48e minuut.
Wigold met de inworp. Jäger is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wunder. Wunder krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Jäger is nu in balbezit. Wunder bereikt de bal nog maar net als eerste. Wunder probeert naar een medespeler te passen. Kunze is nu in balbezit. Kunze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bork heeft problemen om de bal te vangen. Mörtel rent richting de bal. Mörtel passt de bal in één keer door. Kunze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunze schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Jochens kopt de bal weg. Mörtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schöbl verovert de bal door een tackle van achteren. Jochens bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochens draait met de bal, schiet en ... Angerer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mehlbacher Purgatorium 49%, KSV Hessen 51%.
Mehlbacher Purgatorium - KSV Hessen 1:0