Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravelin Cannoneers 21 FC Kassel Huskies
343 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 21.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Gaida bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaida probeert naar een medespeler te passen. Thon heeft problemen om de bal te vangen. Mittag bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittag haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Döring probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mittag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lometsch rent richting de bal. Mittag onderschept slim de pass. Mittag draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Lauser kopt de bal weg. Thon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Döring bereikt de bal nog maar net als eerste. Döring schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Steffenhagen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaida rent richting de bal. Gaida probeert naar een medespeler te passen. Schoknecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoknecht draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Doeltrap. Groenwold trapt de bal weg van het doel. Thon kopt de bal weg. Schoknecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoknecht schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravelin Cannoneers 21 55%, FC Kassel Huskies 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ravelin Cannoneers 21 - FC Kassel Huskies 0:0

50e minuut.
Galle rent richting de bal. Wiblishauser is nu in balbezit. Wiblishauser geeft een lange en hoge pass. Mittag rent richting de bal. Mittag draait met de bal, schiet en ... Gröppel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Gaida kopt de bal weg. Daar is Tasky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tasky geeft een lange en hoge pass. Mittag rent richting de bal. Mittag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers 21 - FC Kassel Huskies 0:1

55e minuut.
Daar is Wiblishauser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haffernan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiblishauser onderschept slim de pass. Wiblishauser passt de bal zonder na te denken. Döring geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Anger is nu in balbezit. Galle onderschept slim de pass. Galle met een sublieme pass. Schoknecht rent richting de bal. Schoknecht schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kronewirth probeert naar een medespeler te passen. Sievert bereikt de bal nog maar net als eerste. Haffernan onderschept slim de pass. Schoknecht is nu in balbezit. Schoknecht haalt uit met een fantastische trap. Groenwold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Stubb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Döring rent richting de bal. Döring haalt uit met een fantastische trap. Mittag is nu in balbezit. Mittag haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Sievert geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steffenhagen met een snelle inworp. Pfleiderer geeft een hoge lob. Stubb is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Anger rent richting de bal. Anger probeert naar een medespeler te passen. Döring speelt de bal door. Mittag is nu in balbezit. Mittag schiet op doel. Gröppel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gröppel probeert naar een medespeler te passen. Ganswindt probeert naar een medespeler te passen. Haffernan rent richting de bal. Haffernan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ravelin Cannoneers 21 - FC Kassel Huskies 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravelin Cannoneers 21 63%, FC Kassel Huskies 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ravelin Cannoneers 21 - FC Kassel Huskies 1:1