Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aggressive Workout Ravelin Cannoneers 21
Normal Tactiek 343
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
25 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 21.1
adequate Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Gröppel met een harde bal richting middenveld. Märtins kopt de bal weg. Capellan is nu in balbezit. Capellan haalt uit met een fantastische trap. Gröppel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - Ravelin Cannoneers 21 1:0

8e minuut.
Backmann rent richting de bal. Backmann probeert naar een medespeler te passen. Lauser rent richting de bal. Gümüşhaneliler onderschept slim de pass. Gümüşhaneliler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - Ravelin Cannoneers 21 2:0

11e minuut.
Thon is nu in balbezit. Capellan verovert de bal door een tackle van achteren. Capellan passt de bal zonder na te denken. Gümüşhaneliler rent richting de bal. Gümüşhaneliler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Fern kopt de bal weg. Capellan rent richting de bal. Capellan passt de bal zonder na te denken. Gümüşhaneliler heeft problemen om de bal te vangen. Gümüşhaneliler haalt uit met een fantastische trap. Gröppel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Haffernan bereikt de bal nog maar net als eerste. Märtins verovert de bal door een tackle van achteren. Märtins met een sublieme pass. Gümüşhaneliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşhaneliler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - Ravelin Cannoneers 21 3:0

18e minuut.
Märtins passt de bal zonder na te denken. Furgalski probeert naar een medespeler te passen. Gümüşhaneliler rent richting de bal. Gümüşhaneliler haalt uit met een fantastische trap. Gröppel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Capellan is nu in balbezit. Capellan passt de bal zonder na te denken. Gümüşhaneliler rent richting de bal. Gümüşhaneliler schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kronewirth is nu in balbezit. Kronewirth geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Backmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capellan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Märtins passt de bal met de wreef. Capellan bereikt de bal nog maar net als eerste. Capellan passt de bal met de wreef. Daar is Gümüşhaneliler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gümüşhaneliler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Thon onderschept slim de pass. Thon probeert naar een medespeler te passen. Gümüşhaneliler rent richting de bal. Gümüşhaneliler draait met de bal, schiet en ... Gröppel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - Ravelin Cannoneers 21 4:0

34e minuut.
Capellan bereikt de bal nog maar net als eerste. Capellan geeft een hoge lob. Gümüşhaneliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşhaneliler schiet op doel. Klungelig pakt Lauser de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aggressive Workout 29%, Ravelin Cannoneers 21 71%.
Aggressive Workout - Ravelin Cannoneers 21 4:0

47e minuut.
Furgalski is nu in balbezit. Furgalski passt de bal met de wreef. Gümüşhaneliler is nu in balbezit. Gümüşhaneliler schiet op doel. Gröppel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - Ravelin Cannoneers 21 5:0

49e minuut.
Lometsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Furgalski verovert de bal door een tackle van achteren. Furgalski met een sublieme pass. Gümüşhaneliler is nu in balbezit. Gümüşhaneliler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Prestapino heeft problemen om de bal te vangen. Capellan rent richting de bal. Capellan passt de bal in één keer door. Gümüşhaneliler rent richting de bal. Gümüşhaneliler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - Ravelin Cannoneers 21 6:0

60e minuut.
Lauser geeft een hoge lob. Steffenhagen heeft problemen om de bal te vangen. Steffenhagen probeert naar een medespeler te passen. Gümüşhaneliler is nu in balbezit. Gümüşhaneliler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Lometsch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fern bereikt de bal nog maar net als eerste. Fern passt de bal met de wreef. Schoknecht is nu in balbezit. Schoknecht draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Ganswindt is nu in balbezit. Wolske onderschept slim de pass. Chorzeszcz speelt de bal door. Capellan rent richting de bal. Capellan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Märtins rent richting de bal. Märtins passt de bal in één keer door. Gümüşhaneliler rent richting de bal. Gümüşhaneliler haalt uit met een fantastische trap. Gröppel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - Ravelin Cannoneers 21 7:0

90e minuut.
Backmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşhaneliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşhaneliler passt de bal zonder na te denken. Capellan bereikt de bal nog maar net als eerste. Capellan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aggressive Workout 26%, Ravelin Cannoneers 21 74%.
Aggressive Workout - Ravelin Cannoneers 21 7:0