Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudi TSV Alemannia Leipzig
1 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Metzner met een sublieme pass. Friedel is nu in balbezit. Franzmann maakt een afschuwelijke overtreding. Franzmann krijgt een gele kaart. Friedel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biesinger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Balbierer is nu in balbezit. Hirth rent richting de bal. Daron schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Daron krijgt een gele kaart. Hirth wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hirth kan niet meer verder spelen.

18e minuut.
Neuville speelt de bal door. Kalbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalbacher passt de bal zonder na te denken. Todt bereikt de bal nog maar net als eerste. Todt draait met de bal, schiet en ... Freier bokst de bal weg. Freier probeert naar een medespeler te passen. Biesinger kopt de bal weg. Snehotte rent richting de bal. Snehotte draait met de bal, schiet en ... Freier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudi TSV - Alemannia Leipzig 0:1

22e minuut.
Balbierer is nu in balbezit. Franzmann onderschept slim de pass. Franzmann passt de bal met de wreef. Todt heeft problemen om de bal te vangen. Todt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Lagocki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Roxer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Todt is nu in balbezit. Todt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Todt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochner is nu in balbezit. Ochner passt de bal zonder na te denken. Snehotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Snehotte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudi TSV 51%, Alemannia Leipzig 49%.
Rudi TSV - Alemannia Leipzig 0:1

48e minuut.
Daron rent richting de bal. Daron geeft een hoge lob. Metzner rent richting de bal. Snehotte onderschept slim de pass. Snehotte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Snehotte is nu in balbezit. Zellner is nu in balbezit. Zellner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Snehotte de bal. Snehotte haalt uit met een fantastische trap. Freier bokst de bal weg.

72e minuut.
Danz met een sublieme pass. Daron rent richting de bal. Daron passt de bal met de wreef. Roxer rent richting de bal. Roxer geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Balbierer met de inworp. Todt is nu in balbezit. Met opzet legt Ochner zijn tegenspeler op de grond. Ochner is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudi TSV 54%, Alemannia Leipzig 46%.
Rudi TSV - Alemannia Leipzig 0:1