Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Timesteam tscfinning
Onemanshow Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.4 gemiddelde waardering 22
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Paulsen rent richting de bal. Inworp. Schunk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kepler is nu in balbezit. Kepler haalt uit met een fantastische trap. Adelhardt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Büttner bereikt de bal nog maar net als eerste. Büttner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - tscfinning 0:1

27e minuut.
Ihring rent richting de bal. Fassbender verovert de bal door een tackle van achteren. Fassbender speelt de bal door. Jühne is nu in balbezit. Jühne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Jodaitis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Büttner de bal onder controle te krijgen. Hillebrand rent richting de bal. Hillebrand draait met de bal, schiet en ... Adelhardt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - tscfinning 0:2

41e minuut.
Hillebrand rent richting de bal. Hillebrand passt de bal in één keer door. Kahraman heeft problemen om de bal te vangen. Ihring is nu in balbezit. Ihring geeft een hoge lob. Adelhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timesteam 43%, tscfinning 57%.
Timesteam - tscfinning 0:2

55e minuut.
Kepler kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jaros de bal onder controle te krijgen. Jaros geeft een lange en hoge pass. Ihring speelt de bal door. Jühne rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - tscfinning 1:2

60e minuut.
Jühne springt en kopt de bal. Sperber heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fassbender neemt de hoekschop. Jühne krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Schur raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marschollek komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kepler onderschept slim de pass. Pielka geeft de bal voor. Jaros geeft een hoge lob. Jühne rent richting de bal. Jühne schiet op doel. Bobic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Sperber met een harde bal richting middenveld. Ihring is nu in balbezit. Met opzet legt Marschollek zijn tegenspeler op de grond. Marschollek krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Jodaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Perfler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonan is nu in balbezit. Perfler onderschept slim de pass. Perfler geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Prill probeert naar een medespeler te passen. Hillebrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Marschollek begaat een overtreding. Marschollek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Hillebrand raakt geblesseerd tijdens het duel. Ihring zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Adelhardt met een sublieme pass. Jaros kopt de bal weg. Büttner bereikt de bal nog maar net als eerste. Büttner schiet op doel. Adelhardt bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timesteam 41%, tscfinning 59%.
Timesteam - tscfinning 1:2