Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Mariendorf 1980 Real Berlin
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 26.7
poor Schieten good
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


5e minuut.
Jobs geeft een hoge lob. Daar is Kölle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toblin rent richting de bal. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen haalt uit met een fantastische trap. Oberst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Toblin geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Schwechel de bal onder controle te krijgen. Makiadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Makiadi schiet op doel. Ruhrmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Mariendorf 1980 - Real Berlin 0:1

26e minuut.
Spengler verovert de bal door een tackle van achteren. Wagner onderschept slim de pass. Wagner probeert naar een medespeler te passen. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Mariendorf 1980 - Real Berlin 0:2

31e minuut.
Falkenhain rent richting de bal. Falkenhain passt de bal in één keer door. Wagner probeert naar een medespeler te passen. Şirinov rent richting de bal. Şirinov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oberst met een harde bal richting middenveld. Wagner kopt de bal weg. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Mariendorf 1980 56%, Real Berlin 44%.
SV Mariendorf 1980 - Real Berlin 0:2

46e minuut.
Jobs geeft een hoge lob. Daar is Şirinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alz is nu in balbezit. Şirinov onderschept slim de pass. Şirinov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Falkenhain probeert naar een medespeler te passen. Spengler is nu in balbezit. Spengler passt de bal zonder na te denken. Johnen is nu in balbezit. Johnen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Spengler de bal. Makiadi is nu in balbezit. Wagner rent richting de bal. Wagner haalt uit met een fantastische trap. Ruhrmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Mariendorf 1980 - Real Berlin 0:3

58e minuut.
Narwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagner is nu in balbezit. Wagner probeert naar een medespeler te passen. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov haalt uit met een fantastische trap. Ruhrmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Wichl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Mariendorf 1980 - Real Berlin 0:4

71e minuut.
Toblin bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen onderschept slim de pass. Johnen met een sublieme pass. Emmerich rent richting de bal. Emmerich haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Mariendorf 1980 - Real Berlin 1:4

83e minuut.
Jobs verovert de bal door een tackle van achteren. Jobs geeft de bal voor. Daar is Wichl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wagner onderschept slim de pass. Wagner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Şirinov is nu in balbezit. Şirinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Mariendorf 1980 - Real Berlin 1:5

88e minuut.
Falkenhain rent richting de bal. Spengler is nu in balbezit. Spengler passt de bal met de wreef. Schoknecht rent richting de bal. Schoknecht geeft een lange en hoge pass. Oberst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Mariendorf 1980 46%, Real Berlin 54%.
SV Mariendorf 1980 - Real Berlin 1:5