Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FV Leviathan Hamburgo SV
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kailing passt de bal met de wreef. Diekmann rent richting de bal. Struzyna onderschept slim de pass. Nachtgoblin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtgoblin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Damrau passt de bal met de wreef. Falch bereikt de bal nog maar net als eerste. Falch probeert naar een medespeler te passen. Kailing is nu in balbezit. Kailing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gelsdorf geeft een hoge lob. Falch rent richting de bal. Falch speelt de bal door. Kailing rent richting de bal. Kailing schiet op doel. Hilpert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Leviathan 56%, Hamburgo SV 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FV Leviathan - Hamburgo SV 0:0

51e minuut.
Ibrom geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mahlke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ikert is nu in balbezit. Ikert geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hilpert trapt de bal weg van het doel. Jerke kopt de bal weg. Klungelig pakt Ibrom de bal. Kailing rent richting de bal. Kailing draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Nachtgoblin heeft problemen om de bal te vangen. Nachtgoblin geeft een lange en hoge pass. Gäng probeert de bal aan de voet te houden. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ibrom met een sublieme pass. Dehnisch heeft problemen om de bal te vangen. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtgoblin rent richting de bal. Nachtgoblin schiet op doel. Gafert bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Leviathan 54%, Hamburgo SV 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FV Leviathan - Hamburgo SV 0:0