Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tscfinning Alemannia Leipzig
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Daar is Danz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büttner rent richting de bal. Danz begaat een overtreding. Büttner raakt geblesseerd tijdens het duel. Kepler komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Neuville onderschept slim de pass. Neuville geeft een hoge lob. Franzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kepler onderschept slim de pass. Kepler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Todt verovert de bal door een tackle van achteren. Paulsen verovert de bal door een tackle van achteren. Paulsen met een sublieme pass. Gallersdörfer probeert naar een medespeler te passen. Büttner is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bonan heeft problemen om de bal te vangen. Bonan probeert naar een medespeler te passen. Kahrau controleert de bal met de borst. Kepler is nu in balbezit. Kepler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hillebrand speelt de bal door. Bonan speelt de bal door. Gallersdörfer speelt de bal door. Büttner is nu in balbezit. Büttner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daron rent richting de bal. Kepler onderschept slim de pass. Kepler speelt de bal door. Büttner is nu in balbezit. Büttner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kalbacher rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hillebrand. Kalbacher raakt geblesseerd tijdens het duel. Daron zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Snehotte is nu in balbezit. Snehotte schiet op doel. Bobic bokst de bal weg.

40e minuut.
Ihring speelt de bal door. Prill bereikt de bal nog maar net als eerste. Prill met een sublieme pass. Büttner rent richting de bal. Büttner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bonan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Paulsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todt rent richting de bal. Snehotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Snehotte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tscfinning 49%, Alemannia Leipzig 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tscfinning - Alemannia Leipzig 0:0

48e minuut.
Franzmann heeft problemen om de bal te vangen. Bonan is nu in balbezit. Franzmann begaat een overtreding. Bonan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

54e minuut.
Neuville geeft een lange en hoge pass. Gallersdörfer kopt de bal weg. Klungelig pakt Danz de bal. Büttner bereikt de bal nog maar net als eerste. Büttner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - Alemannia Leipzig 1:0

71e minuut.
Daron geeft een hoge lob. Snehotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Todt is nu in balbezit. Snehotte is nu in balbezit. Snehotte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Paulsen onderschept slim de pass. Paulsen passt de bal met de wreef. Kepler rent richting de bal. Kepler haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Danz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bonan is nu in balbezit. Kahrau onderschept slim de pass. Kahrau probeert naar een medespeler te passen. Snehotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Snehotte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tscfinning 51%, Alemannia Leipzig 49%.
tscfinning - Alemannia Leipzig 1:0