Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Basche United SV Mariendorf 1980
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Maicher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichl bereikt de bal nog maar net als eerste. Maicher onderschept slim de pass. Maicher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Maftei probeert naar een medespeler te passen. Ruhrmann speelt de bal door. Spengler probeert de bal met de borst te controleren. Wiegers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiegers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Kroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Packert verovert de bal door een tackle van achteren. Packert geeft een lange en hoge pass. Maicher bereikt de bal nog maar net als eerste. Maicher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Alz probeert naar een medespeler te passen. Schmid is nu in balbezit. Met opzet legt Johnen zijn tegenspeler op de grond. Johnen krijgt een gele kaart. Schmid raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Schmid met een snel genomen vrije trap. Daar is Wichl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maicher rent richting de bal. Maicher draait met de bal, schiet en ... Ruhrmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Plagens rent richting de bal. Emmerich rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plagens. Emmerich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Johnen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basche United 32%, SV Mariendorf 1980 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Basche United - SV Mariendorf 1980 0:0

58e minuut.
Narwan rent richting de bal. Schmid verovert de bal door een tackle van achteren. Schmid speelt de bal door. Maicher is nu in balbezit. Maicher schiet op doel. Ruhrmann bokst de bal weg.

61e minuut.
Nahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei is nu in balbezit. Maftei met een sublieme pass. Maicher bereikt de bal nog maar net als eerste. Maicher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Wichl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Schwechel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maicher rent richting de bal. Maicher haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Johnen rent richting de bal. Johnen passt de bal zonder na te denken. Emmerich is nu in balbezit. Emmerich schiet op doel. Stahlgiesser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Basche United - SV Mariendorf 1980 0:1

75e minuut.
Daar is Büschler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spengler is nu in balbezit. Spengler passt de bal met de wreef. Emmerich is nu in balbezit. Emmerich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Schmid geeft de bal voor. Däschner rent richting de bal. Alz begaat een overtreding. Alz krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Maftei rent richting de bal. Maftei passt de bal in één keer door. Johnen probeert naar een medespeler te passen. Emmerich rent richting de bal. Emmerich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basche United 41%, SV Mariendorf 1980 59%.
Basche United - SV Mariendorf 1980 0:1