Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudi TSV tscfinning
1 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.8 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Hillebrand rent richting de bal. Lagocki onderschept slim de pass. Lagocki speelt de bal door. Kepler is nu in balbezit. Kepler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Zellner geeft een hoge lob. Balbierer is nu in balbezit. Balbierer met een sublieme pass. Friedel bereikt de bal nog maar net als eerste. Friedel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Balbierer geeft de bal voor. Bonan rent richting de bal. Bonan probeert naar een medespeler te passen. Kepler is nu in balbezit. Kepler haalt uit met een fantastische trap. Freier bokst de bal weg.

41e minuut.
Christe kopt de bal weg. Qualle is nu in balbezit. Friedel verovert de bal door een tackle van achteren. Friedel haalt uit met een fantastische trap. Bobic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudi TSV - tscfinning 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudi TSV 56%, tscfinning 44%.
Rudi TSV - tscfinning 1:0

53e minuut.
Ihring passt de bal met de wreef. Hillebrand rent richting de bal. Lagocki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lagocki krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Metzner geeft een lange en hoge pass. Prill is nu in balbezit. Christe verovert de bal door een tackle van achteren. Friedel rent richting de bal. Friedel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lagocki rent richting de bal. Hillebrand verovert de bal door een tackle van achteren. Hillebrand passt de bal in één keer door. Kepler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kepler geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ihring bereikt de bal nog maar net als eerste. Christe onderschept slim de pass. Friedel heeft problemen om de bal te vangen. Christe rent richting de bal. Christe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Biesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonan rent richting de bal. Biesinger begaat een overtreding. Biesinger krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudi TSV 45%, tscfinning 55%.
Rudi TSV - tscfinning 1:0