Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alemannia Leipzig Timesteam
Normal Tactiek Onemanshow
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 26.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Snehotte is nu in balbezit. Todt bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jauch krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Schunk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Todt bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodaitis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jodaitis krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Schur met een sublieme pass. Jaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Snehotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Todt bereikt de bal nog maar net als eerste. Todt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Adelhardt trapt de bal weg. Daron kopt de bal weg. Todt bereikt de bal nog maar net als eerste. Todt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Neuville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuville geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fassbender zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perfler speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alemannia Leipzig 52%, Timesteam 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alemannia Leipzig - Timesteam 0:0

62e minuut.
Schunk geeft een lange en hoge pass. Neuville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuville geeft de bal voor. Kahraman rent richting de bal. Kahraman geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Perfler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fassbender probeert de bal met de borst te controleren. Fassbender passt de bal met de wreef. Jühne bereikt de bal nog maar net als eerste. Jühne schiet op doel. Taufertshöfer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - Timesteam 0:1

72e minuut.
Kahraman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fassbender is nu in balbezit. Fassbender passt de bal met de wreef. Jühne bereikt de bal nog maar net als eerste. Jühne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Perfler is nu in balbezit. Daron verovert de bal door een tackle van achteren. Daron passt de bal zonder na te denken. Snehotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Snehotte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Jühne draait met de bal, schiet en ... Danz heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kahraman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jühne springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - Timesteam 0:2

82e minuut.
Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahraman rent richting de bal. Roxer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kahraman raakt geblesseerd tijdens het duel. Kahraman met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jühne rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kahraman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jühne rent richting de bal. Jühne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alemannia Leipzig 67%, Timesteam 33%.
Alemannia Leipzig - Timesteam 0:2