Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Berlin Basche United
Attack Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.9 gemiddelde waardering 26.4
goed Schieten matig
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


11e minuut.
Packert met een sublieme pass. Falkenhain rent richting de bal. Falkenhain geeft een hoge lob. Şirinov rent richting de bal. Şirinov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Makiadi is nu in balbezit. Makiadi haalt uit met een fantastische trap. Plagens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kölle zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Inworp. Kurth met een snelle inworp. Wagner geeft een hoge lob. Şirinov is nu in balbezit. Şirinov draait met de bal, schiet en ... Stahlgiesser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Büschler verovert de bal door een tackle van achteren. Toblin is nu in balbezit. Toblin probeert naar een medespeler te passen. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Maicher rent richting de bal. Wiegers is nu in balbezit. Maicher bereikt de bal nog maar net als eerste. Maicher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Basche United 0:1

33e minuut.
Plagens geeft de bal voor. Däschner rent richting de bal. Däschner passt de bal zonder na te denken. Maicher rent richting de bal. Maicher haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Oberst maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Maicher bereikt de bal nog maar net als eerste. Maicher schiet op doel. Oberst bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Maftei krijgt zijn hoofd ertegen. Oberst probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Basche United 0:2

37e minuut.
Şirinov passt de bal met de wreef. Kurth rent richting de bal. Kurth passt de bal in één keer door. Şirinov is nu in balbezit. Şirinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Basche United 1:2

44e minuut.
Wagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Herwerth onderschept slim de pass. Herwerth met een sublieme pass. Maicher rent richting de bal. Maicher haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Berlin 39%, Basche United 61%.
Real Berlin - Basche United 1:2

49e minuut.
Wagner passt de bal zonder na te denken. Şirinov rent richting de bal. Şirinov haalt uit met een fantastische trap. Daar is Makiadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makiadi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Makiadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Büschler is nu in balbezit. Wagner onderschept slim de pass. Şirinov rent richting de bal. Şirinov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Şirinov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Berlin - Basche United 2:2

66e minuut.
Malachowski passt de bal met de wreef. Däschner is nu in balbezit. Däschner passt de bal zonder na te denken. Maicher is nu in balbezit. Maicher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Breuer onderschept slim de pass. Breuer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Däschner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiegers geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Wiegers geeft een hoge lob. Breuer rent richting de bal. Breuer geeft een hoge lob. Maicher is nu in balbezit. Maicher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Maftei onderschept slim de pass. Maftei geeft een lange en hoge pass. Maicher bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiegers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiegers draait met de bal, schiet en ... Oberst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Makiadi met een sublieme pass. Daar is Wagner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wagner geeft de bal voor. Şirinov is nu in balbezit. Şirinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Basche United 3:2

84e minuut.
Makiadi rent richting de bal. Makiadi speelt de bal door. Nordhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei onderschept slim de pass. Maftei passt de bal met de wreef. Oberst bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Berlin 54%, Basche United 46%.
Real Berlin - Basche United 3:2