Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Berlin Alemannia Leipzig
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 17
good Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Toblin geeft een hoge lob. Danz rent richting de bal. Makiadi verovert de bal door een tackle van achteren. Şirinov is nu in balbezit. Şirinov draait met de bal, schiet en ... Taufertshöfer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Franzmann geeft een hoge lob. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov passt de bal in één keer door. Makiadi is nu in balbezit. Makiadi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Breuer geeft een lange en hoge pass. Şirinov kopt de bal weg. Daar is Danz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makiadi rent richting de bal. Makiadi haalt uit met een fantastische trap. Taufertshöfer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Alemannia Leipzig 1:0

15e minuut.
Todt passt de bal in één keer door. Daron heeft problemen om de bal te vangen. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov draait met de bal, schiet en ... Neuville probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Danz geeft een lange en hoge pass. Falkenhain probeert de bal met de borst te controleren. Roxer speelt de bal door. Snehotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Snehotte haalt uit met een fantastische trap. Oberst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Breuer is nu in balbezit. Breuer geeft een lange en hoge pass. Todt probeert de bal aan de voet te houden. Snehotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Snehotte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Franzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzmann passt de bal in één keer door. Toblin rent richting de bal. Snehotte verovert de bal door een tackle van achteren. Snehotte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Şirinov geeft een hoge lob. Kurth heeft problemen om de bal te vangen. Falkenhain geeft een lange en hoge pass. Şirinov rent richting de bal. Şirinov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Danz heeft problemen om de bal te vangen. Makiadi is nu in balbezit. Makiadi draait met de bal, schiet en ... Taufertshöfer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Alemannia Leipzig 2:0

45e minuut.
Inworp. Kurth met een snelle inworp. Klungelig pakt Franzmann de bal. Makiadi rent richting de bal. Makiadi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Berlin 41%, Alemannia Leipzig 59%.
Real Berlin - Alemannia Leipzig 2:0

51e minuut.
Toblin geeft een lange en hoge pass. Şirinov kopt de bal weg. Neuville heeft problemen om de bal te vangen. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Danz geeft een hoge lob. Falkenhain bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkenhain geeft een lange en hoge pass. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov haalt uit met een fantastische trap. Taufertshöfer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Franzmann de bal onder controle te krijgen. Wagner rent richting de bal. Wagner speelt de bal door. Şirinov rent richting de bal. Şirinov schiet op doel. Taufertshöfer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Breuer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

75e minuut.
Oberst met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Franzmann de bal. Wagner speelt de bal door. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov schiet op doel. Taufertshöfer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Snehotte speelt de bal door. Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer passt de bal in één keer door. Todt bereikt de bal nog maar net als eerste. Todt schiet op doel. Oberst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Snehotte is nu in balbezit. Snehotte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Alemannia Leipzig 2:1

78e minuut.
Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şirinov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Şirinov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Taufertshöfer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Alemannia Leipzig 3:1

90e minuut.
Kölle geeft een lange en hoge pass. Danz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagner verovert de bal door een tackle van achteren. Makiadi heeft problemen om de bal te vangen. Makiadi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Berlin 37%, Alemannia Leipzig 63%.
Real Berlin - Alemannia Leipzig 3:1