Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tscfinning Hamburgo SV
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Qualle kopt de bal weg. Daar is Sperber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann haalt uit met een fantastische trap. Bobic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - Hamburgo SV 0:1

7e minuut.
Finster kopt de bal weg. Sperber is nu in balbezit. Diekmann verovert de bal door een tackle van achteren. Diekmann schiet op doel. Bobic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - Hamburgo SV 0:2

17e minuut.
Klungelig pakt Ibrom de bal. Kepler is nu in balbezit. Kepler passt de bal zonder na te denken. Büttner bereikt de bal nog maar net als eerste. Büttner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bonan probeert de bal met de borst te controleren. Jezek verovert de bal door een tackle van achteren. Jezek met een sublieme pass. Diekmann rent richting de bal. Diekmann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - Hamburgo SV 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tscfinning 57%, Hamburgo SV 43%.
tscfinning - Hamburgo SV 0:3

55e minuut.
Daar is Jezek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonan rent richting de bal. Jezek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jezek krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Nachtgoblin passt de bal zonder na te denken. Ibrom rent richting de bal. Ibrom passt de bal in één keer door. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Jezek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonan is nu in balbezit. Bonan passt de bal met de wreef. Büttner is nu in balbezit. Büttner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Diekmann rent richting de bal. Paulsen rent richting de bal. Diekmann rent richting de bal. Diekmann draait met de bal, schiet en ... Bobic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - Hamburgo SV 0:4

81e minuut.
Prill probeert naar een medespeler te passen. Hillebrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillebrand speelt de bal door. Büttner rent richting de bal. Büttner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Jezek is nu in balbezit. Kepler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kepler passt de bal zonder na te denken. Büttner is nu in balbezit. Büttner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Hahnemann met een snelle inworp. Nachtgoblin rent richting de bal. Nachtgoblin passt de bal met de wreef. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - Hamburgo SV 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tscfinning 46%, Hamburgo SV 54%.
tscfinning - Hamburgo SV 0:5