Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rot Weiss Borbeck Briznik7
Normal Tactiek Elvis1
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 27.8
poor Schieten solid
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lipski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pantilimon rent richting de bal. Pantilimon schiet op doel. Berger probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berger met een harde bal richting middenveld. Węc kopt de bal weg. Kazoulis rent richting de bal. Kazoulis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilo is nu in balbezit. Pilo probeert naar een medespeler te passen. Pantilimon is nu in balbezit. Pantilimon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lexa rent richting de bal. Oheim is nu in balbezit. Pantilimon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pantilimon krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Jungnickel geeft de bal voor. Lipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipski passt de bal met de wreef. Kazoulis rent richting de bal. Kazoulis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kalb speelt de bal door. Meise is nu in balbezit. Meise passt de bal zonder na te denken. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kurbjuweit geeft de bal voor. Lipski kopt de bal weg. Baelder kan de bal niet met de borst controleren. Pantilimon is nu in balbezit. Pantilimon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rot Weiss Borbeck 77%, Briznik7 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rot Weiss Borbeck - Briznik7 0:0

50e minuut.
Radmaier rent richting de bal. Radmaier met een sublieme pass. Klungelig pakt Condemi de bal. Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Oheim met een snelle inworp. Lipski is nu in balbezit. Lipski geeft een lange en hoge pass. Kazoulis rent richting de bal. Kazoulis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rot Weiss Borbeck - Briznik7 0:1

57e minuut.
Radmaier geeft de bal voor. Węc rent richting de bal. Kazoulis rent richting de bal. Kazoulis haalt uit met een fantastische trap. Berger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rot Weiss Borbeck - Briznik7 0:2

66e minuut.
Joerges bereikt de bal nog maar net als eerste. Joerges geeft een lange en hoge pass. Lexa kopt de bal weg. Pantilimon rent richting de bal. Pantilimon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dammann rent richting de bal. Dammann geeft een lange en hoge pass. Pantilimon kopt de bal weg. Kazoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazoulis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rot Weiss Borbeck - Briznik7 0:3

72e minuut.
Koslowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon verovert de bal door een tackle van achteren. Pantilimon passt de bal zonder na te denken. Lipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Węc rent richting de bal. Radmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc begaat een overtreding. Węc krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Radmaier rent richting de bal. Kalb onderschept slim de pass. Kalb passt de bal in één keer door. Kazoulis is nu in balbezit. Kazoulis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hagelmann trapt de bal weg van het doel. Pilo is nu in balbezit. Pilo passt de bal met de wreef. Kazoulis rent richting de bal. Kazoulis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rot Weiss Borbeck - Briznik7 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rot Weiss Borbeck 72%, Briznik7 28%.
Rot Weiss Borbeck - Briznik7 0:4