Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Frankfurt Juniorbull
Normal Tactiek 352
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Weigel probeert naar een medespeler te passen. Daun is nu in balbezit. Daun speelt de bal door. Daar is Hänsel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hänsel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Daun onderschept slim de pass. Daun passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Clemente de bal. Oettel is nu in balbezit. Oettel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Weigel onderschept slim de pass. Weigel probeert naar een medespeler te passen. Feger rent richting de bal. Welfering onderschept slim de pass. Welfering draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frankfurt 48%, Juniorbull 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Frankfurt - Juniorbull 0:0

61e minuut.
Weigel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quint heeft problemen om de bal te vangen. Quint geeft de bal voor. Pflug bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflug draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Capellan met een sublieme pass. Rolfes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolfes haalt uit met een fantastische trap. Oettel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oettel draait met de bal, schiet en ... Heimeroth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Oettel probeert de bal aan de voet te houden. Pflug is nu in balbezit. Pflug met een sublieme pass. Quint rent richting de bal. Joschko met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Feger passt de bal met de wreef. Daar is Daun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daun met een sublieme pass. Oettel is nu in balbezit. Oettel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frankfurt 45%, Juniorbull 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Frankfurt - Juniorbull 0:0