Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Briznik7 bvb 1909 II
Elvis1 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
28.5 gemiddelde waardering 20.1
good Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Pletsch geeft een hoge lob. Buitenspel voor Jesmann. Goede buitenspelval van de verdediging. Pomian neemt vlug de vrije trap. Kazoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazoulis draait met de bal, schiet en ... Bruks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Pantilimon rent richting de bal. Pilo rent richting de bal. Pantilimon rent richting de bal. Pantilimon draait met de bal, schiet en ... Marschollek probeert de bal aan de voet te houden. Bruks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Pilo probeert naar een medespeler te passen. Pantilimon rent richting de bal. Pantilimon passt de bal in één keer door. Kazoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazoulis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Silberschmelzer kopt de bal weg. Daar is Pomian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jesmann is nu in balbezit. Jesmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - bvb 1909 II 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briznik7 48%, bvb 1909 II 52%.
Briznik7 - bvb 1909 II 0:1

50e minuut.
Marschollek met een harde bal richting middenveld. Pomian kopt de bal weg. Kazoulis heeft problemen om de bal te vangen. Kazoulis haalt uit met een fantastische trap. Bruks probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pantilimon speelt de bal door. Lipski rent richting de bal. Lipski geeft een hoge lob. Kazoulis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Briznik7 - bvb 1909 II 1:1

57e minuut.
Odenwald rent richting de bal. Odenwald passt de bal met de wreef. Lipski speelt de bal door. Pantilimon is nu in balbezit. Pantilimon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bruks trapt de bal weg. Lipski kopt de bal weg. Kazoulis probeert de bal met de borst te controleren. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pomian verovert de bal door een tackle van achteren. Iveges verovert de bal door een tackle van achteren. Iveges passt de bal in één keer door. Silberschmelzer is nu in balbezit. Silberschmelzer geeft de bal voor. Hagelmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Pantilimon rent richting de bal. Pantilimon passt de bal met de wreef. Kazoulis heeft problemen om de bal te vangen. Kazoulis haalt uit met een fantastische trap. Bruks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bruks trapt de bal weg van het doel. Lipski rent richting de bal. Lipski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bruks probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - bvb 1909 II 2:1

74e minuut.
Gahrenstein geeft de bal voor. Inworp. Jungnickel met een snelle inworp. Pilo rent richting de bal. Pilo geeft een lange en hoge pass. Bruks bokst de bal weg.

80e minuut.
Pomian met een sublieme pass. Dammann is nu in balbezit. Jesmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Jesmann haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pilo de bal onder controle te krijgen. Hagelmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Lexa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Silberschmelzer met de inworp. Odenwald rent richting de bal. Odenwald geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Iveges geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lipski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pantilimon is nu in balbezit. Pantilimon geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briznik7 33%, bvb 1909 II 67%.
Briznik7 - bvb 1909 II 2:1